Uitstekende samenvatting van Reiner Fuellmich in het kader van de Grand Jury Procedure

door | 12 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Een groep internationale advocaten en een rechter voeren een strafrechtelijk onderzoek uit naar het voorbeeld van een Grand Jury procedure van COVID-19 misdaden tegen de mensheid tot nu toe. Hierbij worden aan het publiek alle beschikbare bewijzen aangeleverd tegen “leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen” die hielpen, bijdroegen of actief deelnamen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie.

Door een compleet beeld te tonen van wat ons te wachten staat, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond – is de procedure bedoeld om bewustzijn te creëren over de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen, en, als gevolg daarvan, de noodzaak voor het volk om zelf zijn soevereiniteit terug te nemen.

 

 

 

Onderzoeksjournaliste Irma Schiffers heeft een samenvatting van dag 1 van de Grand Jury Procedure gemaakt die u hier kunt bekijken. Dag 1 – grand Jury proces

Voor verdere informatie over dit proces ga naar: http://www.grand-jury.net/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This