Urgente oproep tot actie: Blokkeer het pandemieverdrag NU

door | 24 nov 2023 | WHO

Citizins.go is bezig met een actie om het pandemieverdrag te blokkeren. U kunt het initiatief hier steunen. Al ruim 120.000 mensen gingen u voor, maar het streven is 200.000 handtekeningen.

“De inzet is nog nooit zo hoog geweest in onze voortdurende strijd tegen het pandemieverdrag van de WHO.
 
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft weer een nieuw ontwerp onthuld van dit alarmerende voorstel, dat bedoeld is om het belangrijkste instrument te worden voor het beheer van wereldwijde gezondheidscrises.
 
Daarom vraag ik je om voorafgaand aan de INB-onderhandelingen van 4 tot 6 december onze petitie te ondertekenen en er bij de afgevaardigden op aan te dringen om de amendementen die worden voorgesteld om het beheer van de wereldwijde gezondheidszorg te centraliseren, te verwerpen.
 
Stel je een wereld voor waarin het gezondheidsbeleid centraal wordt gedicteerd en jouw beslissingen over gezondheid worden genomen door een ongekozen orgaan met verregaande en ingrijpende bevoegdheden.
 
Welnu, laat er geen misverstand over bestaan – als de globalisten ermee wegkomen, zou dit het gezondheidszorgbeleid wereldwijd centraliseren en juridisch bindend maken.
 
De besproken bepalingen van het verdrag zouden de WHO de bevoegdheid geven om pandemieën uit te roepen en noodsituaties op het gebied van gezondheidszorg te beheersen, waarbij nationaal beleid terzijde wordt geschoven.
 
We hebben een echte kans om het jaar af te sluiten met een punt voorsprong op onze vijanden door deze waanzin te stoppen!”

U kunt het initiatief hier steunen.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This