‘Utah: Safe & Effective? An Apolitical Documentary’: weer een prachtige docu om te delen en te helen

door | 31 mrt 2023 | Overig

Recentelijk is er een film uitgekomen waar wij uw aandacht op willen vestigen. ‘Utah: Safe and Effective?” is een documentaire over het COVID-19 vaccinatieprogramma. Geproduceerd in Utah, VS, maar met implicaties die wereldwijd gelden. De film bevat interviews met medische professionals en zoekt naar oplossingen door een andere toepassing van een drievoudige “scheiding der machten” en controleprotocollen.

“In plaats van het diagnosticeren en genezen van ziekten, probeert deze film het gezondheidssysteem als geheel te diagnosticeren in het licht van de COVID-19 crisis. En nog belangrijker dan de diagnose, is het doel ook om een remedie voor te stellen.”

Hieronder staat eerst de trailer om u een indruk te geven en dan de hele documentaire, beiden niet ondertiteld.
 
 

Trailer

 

 
 
 

Documentaire

 

 
 
 

Website

Meer informatie en bronnen: www.utahsafeandeffective.org
 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This