Vaxxed Bus begint rondreis door Australië

door | 14 jun 2022 | COVID-19 vaccin

AVN is de afkorting van Australian Vaccination-risks Network. In navolging van de Vaxxed bus in U.S.A die duizenden verhalen van vaccinatieschade op film vastlegde die een enorme bewustwording te weeg brachten in de hele wereld, staat nu de Vaxxed bus in de startblokken om in Australie de ervaringen van schade door de experimentele Covid-injectie te filmen.

“We moedigen iedereen met een vaccinatieschade-verhaal aan om de moed op te brengen om zijn of haar ervaring te delen, zodat iedereen de risico’s gaat begrijpen en een weloverwogen keuze kan maken. Alle verhalen, vaxxed, gemengd en unvaxxed zijn welkom.”

Het zal ongetwijfeld veel reactie losmaken als mensen achter de enorme harde werkelijkheid komen, en op welke schaal die plaatsvindt. Er is geen enkel vaccin dat zou desastreus is gebleken als deze prik. De tour begint op 1 juli.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This