Vertrokken en vervangen door nog erger.. boodschappen voor Jacinda Ardern

door | 25 jan 2023 | COVID-19 ziekte

Op donderdag 19 januari 2023 maakt de vrouwelijke premier van New-Zeeland, Jacinda Ardern, bekend dat zij zal aftreden, nog voordat haar ambtstermijn is afgelopen.1 De labour-leider stapt uiterlijk 7 februari op en zegt dat ze “niet meer genoeg energie heeft” om het werk te doen. Het komt niet helemaal uit de lucht vallen.

Een online petitie waarin wordt opgeroepen tot het aftreden van Jacinda Ardern werd al op 6 november 2021 overhandigd aan de gouverneur – generaal van Nieuw-Zeeland.1

De petitie, gestart door de bezorgde burger Blair Jones, kreeg 60.785 handtekeningen, veel meer dan de 35.000 die een petitie ondertekenden waarin werd opgeroepen om Ardern de Nobelprijs voor de Vrede toe te kennen op het hoogtepunt van haar populariteit in de nasleep van de terreuraanslag in de stad Christchurch.

Hieronder een paar citaten uit de begeleidende brief bij de petitie:

Ons land is op een gevaarlijk pad gebracht die de fundamentele mensenrechten van elke Nieuw-Zeelander en onze manier van leven langzaam uitholt.
 
Dat ‘Hate Speech’-wetten er doorheen gedrukt worden zonder dat er is gestemd, of een journalist de bevolking heeft geïnformeerd over wat de precieze gevolgen zijn van het overtreden van deze wetten, is bedroevend.
 
Momenteel zien we in ons land veel dingen veranderen die zeer beangstigend zijn. De grens waar de regering de mensenrechten respecteert schuift voortdurend op. Een verenigd front van regeringsvertegenwoordigers en de media, hersenspoelen Nieuw-Zeelanders zodat ze niet meer voor zichzelf kunnen denken.
 
Er is geen verantwoording of zelfs maar een greintje eerlijkheid bij onze huidige premier. Met deze petitie maken wij, de burgers van Nieuw-Zeeland kenbaar dat wij geen vertrouwen hebben in Jacinda Ardern en de voortzetting van haar rol als premier. Wij eisen haar ontslag met onmiddellijke ingang.
1

De bevolking heeft nog twee jaar moeten wachten voordat zij werd verlost van Arden en de verplichte vaccins of een leven als een paria. De media zijn positief over Jacinda Arden, en de “zware taak die zij heeft volbracht” blah, blah. Het is propaganda. De realiteit is dat Ardern behoort tot de meest wrede en tirannieke leden die het World Economic Forum heeft voortgebracht.1
 

 

Wat zou je willen zeggen tegen Jacinda Ardern?

In de onderstaande documentaire vraagt de documentaire-maakster aan Nieuw Zeelanders: Wat zou je willen zeggen tegen Jacinda Ardern? Een grote volwassen man antwoord: “Dat ik huilend die prik ben gaan halen..” Gezondheidszorg anno 2022? De documentaire begint met het vaccinatieslachtoffer die zich afvraagt waarom ze genegeerd wordt, gewoon alsof ze niet bestaat.. Maar kijk verder – de waarom-vraag speelt op alle lagen van de bevolking: de trauma’s zijn nog lang niet verwerkt.
 

 

 

 

Wat zou je willen zeggen tegen Chris Hipkins is in de maak?

Arme Nieuw-Zeelanders. Dit is wat Chris Hipkins, de nieuwe premier van plan is:
 


 

 
Ongevaccineerden opjagen alsof het dieren zijn, en ze verplicht injecteren met een gevaarlijke technologie? Hij is gestoord.

En gevaarlijk.
 

 
Bronnen:
 
1. https://dailytelegraph.co.nz/news/peitition-calling-for-resignation-of-jacinda-ardern-given-to-governor-general/
2. https://www.weforum.org/search?query=Jacinda+Ardern
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This