Verwacht: verzekeringsmaatschappijen die vaccin-fabrikanten aanklagen

door | 9 aug 2022 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin, Farmaceutische industrie

Bewijs dat er meer mensen door het Covid-vaccin dan door de ziekte Covid sterven komt uit een onverwachte hoek. Verzekeringsmaatschappijen komen in de problemen door de explosie aan onverwachte sterfteclaims. Naar verwachting zullen ze vaccin-fabrikanten aanklagen om kosten te dekken. Albert Bourla, CEO van Pfizer schuift de hete aardappel door?

Het volgende artikel verscheen eerder in ‘The Expose’ Expect Insurance Companies to sue Vaccine Manufacturers to cover pay-outs for explosion of early unexpected Mortality Claims
 

 

Verwacht: verzekeringsmaatschappijen die vaccin-fabrikanten aanklagen

 
Harvey Risch, epidemioloog aan de universiteit van Yale, verwacht dat verzekeraars financiële compensatie zullen vragen aan de makers van Covid-19-vaccins om “onverwachte, vroegtijdige sterfteclaims” te dekken, aangezien “verzekeraars een groot financieel risico lopen en zij bezig zijn uit te zoeken hoe zij dit risico moeten managen”.1,2,3

De actuarissen van de verzekeraars schatten in dat gevaccineerden “veel langer zouden leven dan ze deden” op basis van onjuiste voorstellingen over “sterfte door alle oorzaken uit door farma uitgevoerd onderzoek,” vertelde Risch aan Just the News.
 

 

Verzekeringsmaatschappij ‘Lincoln National’ rapporteert een stijging van 163% in uitbetaalde overlijdensuitkeringen

 
The Expose publiceerde eerder artikelen over de toename van uitbetalingen door ‘OneAmerica’ en ‘Lincoln National’ voor “niet aan Covid gerelateerde” sterfgevallen in 2021. Hieronder is een korte samenvatting om de verklaringen van Risch hierboven, en van Bourla hieronder in de juiste context te plaatsen.

Eind december 2021 kwam het verhaal naar buiten van de CEO van ‘OneAmerica’ die zei dat het aantal sterfgevallen onder werkende mensen tussen 18-64 jaar met 40% was gestegen in het derde kwartaal van 2021. Vijf maanden later, in mei 2022, meldde de op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten, ‘Lincoln National’, een toename van 163% in overlijdensuitkeringen die in het kader van haar collectieve levensverzekeringspolissen in 2021 – het eerste jaar van de uitrol van Covid “vaccins” – werden uitgekeerd.

Van 2019, het laatste normale jaar voor de pandemie, tot 2020, het jaar van het Covid-19-virus, was er een stijging van slechts 9% in collectieve overlijdensuitkeringen die werden uitbetaald. Maar de collectieve overlijdensuitkeringen in 2021, het jaar waarin het vaccin werd geïntroduceerd, stegen bijna 164% ten opzichte van 2020 – namelijk $ 1,4 miljard, vergeleken met $ 500 miljoen in pre-pandemie jaar 2019 en $ 548 miljoen in 2020.

Hoeveel sterfgevallen zijn vertegenwoordigd door de stijging van 163%? Dat is niet vast te stellen aan de hand van de cijfers op de jaaroverzichten. De ingediende overzichten laten niet het aantal claims zien, maar alleen het totale bedrag in dollars van de uitgekeerde claims.

Volgens de Society for Human Resource Management bedraagt de gemiddelde overlijdensuitkering voor collectieve levensverzekeringen die door de werkgever worden verstrekt, één jaarsalaris.

Als het gemiddelde jaarsalaris van mensen die onder een collectieve levensverzekering in de Verenigde Staten vallen 70.000 dollar bedraagt, kan dit neerkomen op 20.647 sterfgevallen van werkende volwassenen, gedekt door slechts deze ene verzekeringsmaatschappij. Dit zou neerkomen op minstens 10.000 meer sterfgevallen dan in een normaal jaar voor slechts deze ene maatschappij.
 

 
In zijn persbericht gaf Lincoln National de schuld grotendeels aan een operationeel verlies van $ 41 miljoen in het eerste kwartaal van 2022 vanwege “niet aan de pandemie gerelateerde” morbiditeit (ziekte), waaronder ongebruikelijke aanpassingen van claims, en minder gunstige rendementen binnen de alternatieve beleggingsportefeuille van het bedrijf.4

Net als bij OneAmerica waren het niet alleen sterfgevallen onder mensen in de werkende leeftijd die in 2021 naar ongekende hoogten schoten, maar ook claims voor kort- en langdurige arbeidsongeschiktheid.

Medio juni, toen het verhaal over Lincoln National bekend werd, werden de jaarrekeningen van andere verzekeringsmaatschappijen nog samengesteld en bekeken. Op dat moment toonde Lincoln National de scherpste stijgingen van uitbetaalde overlijdensuitkeringen in 2021, hoewel Prudential en Northwestern Mutual ook aanzienlijke stijgingen laten zien – stijgingen veel groter in 2021 dan in 2020, wat erop wijst dat de remedie erger was dan de ziekte – veel erger.

Verder lezen:

Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappij rapporteert 40% toename in overlijdensclaims sinds start van uitrol Covid-19-vaccin
Gegevens OneAmerica Life Insurance bevestigen Covid-19 gevaccineerde 18 tot 64-jarigen hebben 50% meer kans om te sterven dan niet-gevaccineerde mensen
Amerikaanse levensverzekeringsmaatschappij krijgt 176% meer uitbetalingen voor sterfgevallen onder jongvolwassenen in 2021 in vergelijking met het gemiddelde voor 2019/2020

 

 

Geeft de CEO van Pfizer de schuld aan een ander?

 
In maart vroeg de Washington Post aan Albert Bourla, CEO van Pfizer, wat de basis was voor zijn beslissing om de mRNA-“vaccin-route” te volgen en niet de traditionele vaccin-route. Bourla antwoordde:

“De mRNA-technologie was de technologie waarmee we minder ervaring hadden, slechts twee jaar werkten we hieraan. En eigenlijk was mRNA een technologie die tot op die dag nog nooit een product had opgeleverd, geen vaccin, geen enkel ander geneesmiddel. Dus, het was zeer contra-intuïtief. En ik was verrast toen ze me voorstelden dat dit de manier was om verder te gaan… Ze overtuigden me. Ik volgde mijn instinct dat zij weten wat ze zeggen.”

 

 
Wie zijn “zij”? Zou Bourla de basis aan het leggen zijn om de schuld op “zij” af te schuiven? Het zou raadzaam zijn als “zij” eens goed gingen opletten…
 

 
Bron originele artikel: Expect Insurance Companies to sue Vaccine Manufacturers to cover pay-outs for explosion of early unexpected Mortality Claims
 
U kunt ‘The expose’ steunen met een donatie: https://ko-fi.com/exposenews
 

 
Bronnen:

1. https://ysph.yale.edu/profile/harvey_risch/
2. https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/ivy-league-epidemiologist-predicts-insurers-will-go-after-covid-19
3. https://rumble.com/v1eg1w1-insurance-companies-have-a-major-financial-risk-that-they-have-to-manage-wi.html
4. https://www.lincolnfinancial.com/pbl-static/pdf/IR—Earnings-1Q2022-Conference—press-release—PDF.pdf
 

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief