Video – Dr Robert Young geeft inspirerende visie op het grotere plaatje dat covid-19 heet

door | 3 nov 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Dr. Robert Young is een gerenommeerd wetenschapper die kans heeft gezien om wetenschap en natuurgeneeskunde bij elkaar te brengen en hier wereldberoemd mee te worden. Met verschillende bestellers over het effect van voeding op de pH (zuurgraad) van ons bloed heeft hij talloze mensen geholpen met het bereiken van opzienbarende gezondheidsresultaten. In het onderstaande interview komen vele zaken aanbod die duidelijk maken dat één oorzaak – één oplossing (“virus” – “vaccin”) een zeer beperkte weergave is van een ziekte syndroom met meerdere oorzaken en dus meerdere manieren om te behandelen of te voorkomen.

In het hierna volgende interview komen vele zaken aan bod: 5G, grafeen-oxide, biowapens, nanotech, shedding, EMF, chemtrails, “virussen” en ziektekiemen versus omgevingsinvloeden en meer schijnen licht op het grotere plaatje van de coronacrisis.
 
 

 
 

Wie is Dr. Robert Young

In de afgelopen tweeënhalf decennia is Robert Young alom erkend als een van de beste onderzoekswetenschappers ter wereld. Gedurende zijn hele carrière was zijn onderzoek gericht op het cellulaire niveau. Dr. Young is gespecialiseerd in cellulaire voeding – wat heeft een cel nodig om in optimale conditie te blijven – en hij heeft zijn leven gewijd aan het onderzoeken van de ware oorzaken van “ziekten”. Vervolgens ontwikkelde hij “The New Biology™” om mensen te helpen hun leven in balans te brengen.

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This