Video van Opmerkelijk Ronde tafelgesprek – Federale Gezondheidsagentschappen en het COVID-kartel: Wat verbergen ze?

door | 8 mrt 2024 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Op 26 februari vond een opmerkelijk ronde tafelgesprek plaats met de titel: Federale Gezondheidsagentschappen en het COVID-kartel: Wat verbergen ze?
 
Senator Ron Johnson was moderator van een divers panel van artsen, wetenschappers, beleidsmakers, data-analysten, hoogleraren en vaccin-activisten die samen de crème de la crème van de medische vrijheidsbeweging vertegenwoordigden.

De onderstaande video is een compilatie van 10 minuten van de vier uur durende zitting. Het is zeer de moeite waard. In mijn ideale wereld zou iedereen die dit filmpje ziet, het onder de aandacht brengen van een familielid of vriend(in) die nog niet volledig beseft hoe groot de misdaad is geweest. De schade van de afgelopen pandemie is nog lang niet volledig zichtbaar, en een volgende pandemie mogen we nooit meer laten gebeuren.
 


 
 

De volledig zitting

 
De volledige, vier uur durende zitting kunt u hier bekijken. Zeer de moeite waard om doorheen te scrollen en fragmenten ervan te beluisteren!
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This