Videowaarheid – Samenhang coronaplandemie en klimaatcatastrofe in WEF-document

door | 10 nov 2023 | stopwho.nl, WEF

Videowaarheid bracht een korte maar uiterst belangrijke video naar buiten. Een WEF-document toont de samenhang tussen de coronaplandemie en de klimaatcatastrofe aan. Het was allemaal bedrog en allemaal bedoeld om een agenda uit te rollen. Volgens het World Economic Forum zelf geldt dat niet alleen voor Covid.. Zet u schrap!

“De coronaplandemie is de sleutel naar de vermeende klimaatgekte. Kritische geesten hebben de parallellen en ensceneringsmechanismen al lang opgemerkt. Systeempolitici en journalisten verwerpen dit natuurlijk reflexmatig als een complottheorie. Het is dan ook des te interessanter dat het World Economic Forum zelf een dergelijk verband legt in zijn zogenaamde “Principles for Strengthening Global Cooperation” van januari 2021.” Videowaarheid

In de onderstaande korte video wordt het betreffende document van het World Economic Forum besproken.
 

 
 
Bron: Videowaarheid
WEF-Document: Corona-Plandemie als Schlüssel zur vermeintlichen Klima-Katastrophe (auf1.tv)

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This