Virologie is fraude? – Christine Massey over het ontbreken van bewijs dat Sars-Cov2 bestaat

door | 28 mei 2022 | COVID-19 ziekte

Klopt het dat Sars-Cov2 een virtueel genoom is, gemaakt in een computer? Christine Massey is een biostatisticus in Ontario. Ze is op zoek gegaan naar bewijs van het bestaan van het SARS-CoV-2-virus. Is het wel geïsoleerd en gepurificeerd? Hoe zeker weten we eigenlijk dat zieke mensen geveld worden door een virus? Is daar bewijs van? Het antwoord op deze vragen is van wezenlijk belang om te kunnen beoordelen hoe legitiem de maatregelen zijn die wereldwijd zijn ingevoerd. Christine Massey heeft samen met anderen een kleine honderd WOB-verzoeken ingediend bij verschillende officiële gezondheidsinstanties en regeringen waarin ze vroeg om bewijs van een gepurificeerd SARS-CoV-2-virus. In deze video vertelt ze over de antwoorden die ze ontving.
⁣ 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This