Viruswaanzin.nl eist in kort geding einde van corona-maatregelen – Willem Engel en Jeroen Pols

door | 12 jun 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Op de valreep, net voordat deze nieuwsbrief eruit gaat, zien we dat er weer een interview is gedaan met Willem Engel en Jeroen Pols. Het thema is het kort geding om een einde te eisen van de corona-maatregelen. Wij brengen het graag onder uw aandacht. Het interview begint op 5.35 min.

 
Willem Engel en Jeroen Pols – “De mensen achter website viruswaanzin.nl zijn een kort geding tegen de Nederlandse overheid gestart om zo een einde te maken aan de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus. Het kort geding vindt plaats op 25 juni bij de rechtbank in Den Haag, zo bevestigt de rechtbank aan deze nieuwssite.” – AD op 11-06-2020
 

 

 
Vindt u deze informatie belangrijk? Deel het met een vriend(in) middels een van de mogelijkheden (Facebook, Twitter etc.) onder de knoppen links op dit scherm.

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This