VS geven miljarden uit aan ontwikkeling van nieuwe COVID-vaccins ondanks het feit dat ze geen infectie kunnen voorkomen

door | 26 apr 2023 | COVID-19 vaccin

De huidige stand van zaken is dat overheidsexperts in USA toegeven dat de huidige corona-injecties niet goed werken. Van de prikken die in theorie rond de 95% bescherming zouden bieden bleek in de realiteit en uit wetenschappelijk onderzoek dat zij het risico op Covid slechts met 1% verminderen. De corona-injectie beschermt niet tegen Covid, maar de belangen zijn te groot om het hele experiment als een medische flop te beschouwen, integendeel… Op het blog van de Vaccine-Reaction verscheen een artikel dat de volgende stap van de Amerikaanse farma/overheid beschrijft. Het verfijnen van een al bestaande, risicovolle, experimentele techniek die de bevolking niet kan “beschermen” tegen een ziekte, maar wel (beter) tegen “ernstige symptomen van een ziekte”.
 
 
De regering Biden kondigde eerder deze maand aan dat de Amerikaanse regering minstens 5 miljard dollar zal uitgeven aan Project NextGen om snel “nieuwe generatie” SARS-CoV-2 vaccins en behandelingen te ontwikkelen, ondanks het bewijs dat de huidige COVID-vaccins infectie en overdracht van het nieuwe coronavirus niet kunnen voorkomen.1

Het Project NextGen-initiatief volgt een soortgelijke aanpak als “Operation Warp Speed” van de regering-Trump en heeft drie hoofddoelen: het ontwikkelen van een nasaal vaccin; het ontwikkelen van vaccins die langer bescherming bieden tegen ernstige symptomen van de COVID-19-ziekte, en het creëren van COVID-vaccins die een bredere bescherming bieden tegen ernstige complicaties van alle varianten van het virus.

Het nieuwe initiatief komt na de bevestiging door volksgezondheids- en medische professionals dat de huidige coronavirusvaccins niet effectief zijn in het voorkomen van infectie en overdracht van SAR-CoV-2.
 
 

NextGen Epidemioloog noemt huidige vaccins “goed, niet geweldig”

 
Sinds de U.S. Food and Drug Administration (FDA) de fabrikanten van COVID-vaccins een Emergency Use Authorization (EUA) verleende om COVID-vaccins in de V.S. op de markt te brengen, hebben de meeste volksgezondheids- en medische professionals consequent verklaard dat een vaccinatie tegen COVID de meest effectieve manier was om zichzelf en anderen te beschermen tegen besmetting, ziekenhuisopname of overlijden aan de ziekte COVID-19. De Pfizer/BioNTech Comirnaty messenger RNA (mRNA) COVID-prik bijvoorbeeld werd eerst door hen geschat op een effectiviteit van meer dan 95%.2
 
Arts met vraagtekens en een laptopNu, in het licht van Project NextGen, veranderen dezelfde deskundigen van mening en waarschuwen ze dat de huidige vaccins minder effectief zijn geworden en zelfs niet in staat zijn om infectie en overdracht te beperken. Daarmee zeggen ze in feite hetzelfde als degenen die zich in een vroeg stadium uitspraken over het falen van het COVID-vaccin en daarvoor werden bestempeld als “COVID-ontkenners” of “anti-vaxxers”.

Michael Osterholm, PhD, MPH, een epidemioloog die werkt aan Project NextGen, vindt de huidige COVID-prikken “goed, maar niet geweldig”. Hij pleitte sterk voor COVID-injecties tijdens de pandemie, maar wijst nu op de overhaaste ontwikkeling van het vaccin om het zo snel mogelijk op de markt te brengen. Hij heeft vertrouwen in de ontwikkeling van wat hij noemt nieuwere, betere vaccins zonder de druk van een afgekondigde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid. Dr. Osterholm zei:

“Er is een aanzienlijke hoeveelheid werk (te doen) om de bestaande vaccins als startpunt te gebruiken en hopelijk tot betere versies te komen.”3

 

Coronavirusvaccins floppen

 
Ook andere professionals op het gebied van volksgezondheid en geneeskunde hebben toegegeven dat er problemen zijn met de effectiviteit van de huidige COVID-vaccins. “Hoewel onze vaccins nog steeds zeer effectief zijn in het voorkomen van ernstige ziekte en overlijden, zijn ze minder goed in staat om infecties en overdracht na verloop van tijd te verminderen”, zei een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (DHHS). “De inbreng van een investering van minimaal 5 miljard dollar zal de wetenschappelijke vooruitgang helpen katalyseren op gebieden die grote voordelen hebben voor de volksgezondheid van het Amerikaanse volk, met als doel veilige en effectieve instrumenten te ontwikkelen voor het Amerikaanse publiek.”1

COVID-coördinator van het Witte Huis Ashish Jha, MD zei tijdens een COVID-vaccintop in juli 2022:

“We hebben vaccins nodig die duurzamer zijn. Vaccins die een bredere en langduriger bescherming bieden. Vaccins die bestand zijn tegen meerdere varianten. Vaccins die alles aankunnen wat moeder natuur ons toewerpt.”

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) stelt dat de huidige COVID-vaccins “kunnen helpen voorkomen dat er nieuwe varianten ontstaan.”4
 

 

Sterfgevallen bij gevaccineerde personen blijven toenemen

 
In mei 2021 schakelde de CDC snel over van het bijhouden van alle COVID-“doorbraakgevallen” – personen die het SARS-CoV-2-virus opliepen ondanks dat ze gevaccineerd waren – naar het bijhouden van alleen doorbraakgevallen die resulteerden in ziekenhuisopname en overlijden. Sommige staten hadden naar verluidt ook problemen met het betrouwbaar traceren van de doorbraakgevallen van SARS-CoV-2-infectie.5

Van de meer dan een miljoen mensen in de Verenigde Staten die zijn overleden aan COVID, hebben velen ten minste één COVID-prik gekregen. Volgens de onderzoeksorganisatie voor gezondheidsbeleid Kaiser Family Foundation waren in april 2022 zelfs zes op de tien COVID-doden onder gevaccineerde personen. Hiermee is het wijdverbreide verhaal dat de meerderheid van de COVID-doden onder niet-gevaccineerden vielen door de mand gevallen.6,7
 
 

De kosten van het snel op de markt brengen van een nieuwe generatie vaccins

 
Vanaf december 2022, vóór de invoering van Project NextGen, dat de belastingbetaler minstens 5 miljard dollar zal kosten, had de Amerikaanse regering minstens 30 miljard dollar uitgegeven aan COVID-injecties. Deskundigen, waaronder wetenschappers, volksgezondheidsdeskundigen en politici luiden nu de alarmbel dat de bestaande COVID-vaccins en -therapieën niet effectief zijn en dat er nieuwe nodig zijn.8,9 Dit werd kort geleden nog beschouwd als ongefundeerde misinformatie.
 
 
 
 
Bronnen:

1. Reuters. U.S. spending $5 billion to speed up development of new COVID vaccines. Apr. 11, 2023.
2. Katella K. Comparing the COVID-19 Vaccines: How Are They Different? Yale Medicine Jan. 30, 2023.
3. Weintraub K. White House to invest $5 billion in next-generation COVID vaccines. Here’s why we need new ones. USA Today Apr. 11, 2023.
4. U.S. Centers for Disease Control and Prevention. Myths and Facts about COVID-19 Vaccines. Feb. 26, 2023.
5. CDC. COVID-19 Vaccine Breakthrough Infections Reported to CDC — United States, January 1–April 30, 2021. May 18, 2021.
6. CDC. COVID Data Tracker, Weekly Review. Apr. 14, 2023.
7. Cox C et al. Why Do Vaccinated People Represent Most COVID-19 Deaths Right Now? Kaiser Family Foundation Nov. 30, 2022.
8. Kaiser Family Foundation. COVID-19 Vaccines Could Cost Billions of Dollars More Each Year If the Federal Government Ends Its Bulk Purchasing Program . Dec. 7, 2022.
9. Diamond D. White House launching $5 billion program to speed coronavirus vaccines. The Washington Post 10, 2023.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This