Waarom Bill Gates geen aansprakelijkheid wil – bent u bereid het risico te nemen?

door | 22 apr 2020 | COVID-19 ziekte, Vaccins, Ziektes

Dit is de situatie: Op verzoek van WHO en de overheid wordt een vaccin ontwikkeld om de mensen te beschermen tegen COVID-19. Uit eerdere testen is gebleken dat het SARS-corona-virusvaccin een gevaarlijk vaccin is. Het nieuwe corona-virusvaccin wordt ontwikkeld met de clausule dat als er schade optreedt de industrie niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de schade veroorzaakt door zijn product. En zolang dit vaccin er nog niet is, drukken politici ons op het hart zoveel mogelijk binnen blijven. Wachten we allemaal op een gevaarlijk vaccin? En voordat u zegt: “dit is absurd”. De grootste voorstanders van vaccins in Amerika waarschuwen ons.

Robert F. Kennedy, oprichter van Childrens Health Defense, schreeft onderstaand artikel, en het filmpje in het artikel dat wij voor u ondertitelden laat beelden zien van Bill Gates en consorte. Een gewaarschuwd mens telt voor twee?

 
 

Waarom Bill Gates geen aansprakelijkheid wil – bent u bereid het risico te nemen?

Robert F. Kennedy

 
Waarom waarschuwen de grootste voorstanders van vaccins ter wereld, zoals Paul Offit en Peter Hotez, ons verwoed voor de angstaanjagende gevaren die inherent zijn aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus?

Wetenschappers probeerden voor het eerst vaccins tegen het coronavirus te ontwikkelen na de SARS-CoV-uitbraak in China in 2002. Teams van Amerikaanse en buitenlandse wetenschappers vaccineerden dieren met de vier meest veelbelovende vaccins. Aanvankelijk leek het experiment succesvol omdat alle dieren reageerden met het aanmaken van antilichamen tegen het coronavirus. Maar toen de wetenschappers de gevaccineerde dieren echter aan het wilde virus blootstelden, waren de resultaten zeer verontrustend. De gevaccineerde dieren kregen te maken met hyper-immuunreacties, waaronder ontstekingen in hun hele lichaam, met name in hun longen. Onderzoekers hadden dezelfde “overactieve immuunrespons” ook gezien tijdens het testen van het mislukte RSV-vaccin in de jaren zestig van de vorige eeuw. Toen stierven twee kinderen daaraan.

 
In deze videobeelden, waarschuwen Paul Offit, Peter Hotez en zelfs Anthony Fauci (in een onbewaakt moment), allemaal voor het feit dat elk nieuw vaccin tegen het coronavirus dodelijke immuunreacties kan uitlokken wanneer gevaccineerde mensen in contact komen met het wilde virus. In plaats van voorzichtig te werk te gaan, heeft Fauci de roekeloze keuze gemaakt voor fast track vaccins (versnelde invoering vaccins), gedeeltelijk gefinancierd door Bill Gates. Dit houdt in dat er geen studies gedaan zullen worden op proefdieren die een vroege waarschuwing zouden kunnen geven voor een op hol geslagen immuunreactie, alvorens over te gaan tot menselijke klinische proeven.

Gates is zo bezorgd over het gevaar van ‘ongewenste neveneffecten’ dat hij zegt dat de vaccins niet moeten worden gedistribueerd totdat de overheden akkoord gaan met schadeloosstelling tegen rechtszaken. Op 4 februari 2020 waren er volgens de website van de Centers for Disease Control (CDC), slechts 11 actieve COVID-19- gevallen in de VS. Desalniettemin heeft de V.S toen stilletjes de federale regelgeving erdoor gedrukt die de makers van het corona-virusvaccin volledig vrij waart van de mogelijkheid om aansprakelijk gesteld te kunnen worden voor de bijwerkingen van het vaccin.

Bent u bereid om het risico te nemen?

 

 

 

 

 

Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/news/heres-why-bill-gates-wants-indemnity-are-you-willing-to-take-the-risk/

 
Vertaling: Door Frankema voor Stichting Vaccinvrij

 

www.childrenshealthdefense.org

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This