Waarom geen coronavaccin-debat in de reguliere media? Robert F. Kennedy laat zien dat dit verhelderend is!

door | 9 sep 2020 | COVID-19 ziekte

En openbaar debat tussen deskundigen die een verschil van mening hebben over het COVID-19 vaccinatiebeleid – dat wordt uitgezonden op TV – is een gebeurtenis die wordt tegengehouden in alle ‘democratische’ landen. Er is zelfs geen ruimte voor legitieme bezorgdheid. De burger wordt geacht als een kudde schapen achter politici aan te lopen, die eindeloos zendtijd krijgen, maar klaarblijkelijk niet geïnteresseerd zijn in gezondheidsrisico’s of de negatieve impact van het wereldwijd gevolgde beleid.

Het onderstaande debat tussen een voor-, en tegenstander is een van de weinige debatten die zelfs op Youtube te vinden zijn. De argumenten van de bewuste burger zijn logisch en tonen aan hoe groot de impact is op onze vrijheid en gezondheid. Maar de macht van de belang-hebbers is groot, en zij komen weg met zorgvuldig opgezette mediacampagnes die de bevolking in hun greep moet zien te houden. Iedereen dient op zijn hoede te zijn, want zelfs de meest prominente figuren blijken eenzijdig geïnformeerd.

Laat u inspireren door dit interessante debat tussen Robert F. Kennedy en Alan Dershowitz gemodereerd door Patrick Bet-David.

 

 

 

 

Over de gasten:

Robert F. Kennedy, Jr. is onder andere de voorzitter en de belangrijkste juridische adviseur van ‘Children’s Health Defense’, opgericht voor het behoud van gezondheidsrechten van kinderen. Zijn reputatie als verdediger van het milieu en de gezondheid van kinderen komt voort uit een grote reeks succesvolle rechtszaken. Hij kreeg erkenning voor zijn rol in de overwinning tegen Monsanto vorig jaar, evenals in de DuPont zaak die de inspiratie vormde voor de film “Dark Waters” (2019). Hij vecht voor het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.

Professor Alan M. Dershowitz is een advocaat die onder andere omschreven wordt als de “meest vooraanstaande verdedigers van individuele rechten”, “de bekendste strafrechtadvocaat ter wereld”, “de topadvocaat van het laatste redmiddel”. Hij is een voorstander van verplicht vaccineren.

Patrick Bet-David fungeert als moderator van het debat. Hij is CEO van PHP Agency, Inc. een bedrijf met meer dan 15.000 werknemers in 49 staten en Puerto Rico en daarnaast een actieve YouTube-ontwerper die algemeen bekend staat om zijn onderzoeksjournalistieke benadering van interviews.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This