Waarom wij denken dat het nieuwe COVID-19 vaccin niet gaat over het redden van levens

door | 12 jun 2020 | COVID-19 ziekte, Inhoudsstoffen vaccins, Nationale politiek

Op 24 april doet de WHO een persbericht uitgaan met de volgende titel: ‘Global leaders unite to ensure everyone everywhere can access new vaccines, tests and treatments for COVID-19’ (‘Wereldleiders verenigen zich om ervoor te zorgen dat iedereen, overal toegang heeft tot nieuwe vaccins, testen en behandelingen voor COVID-19’).[1] Dit virtuele event werd mede georganiseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie, de president van Frankrijk, de voorzitter van de Europese Commissie en de Bill & Melinda Gates Foundation.1 Uit het persbericht komt het volgende citaat:

“Staatshoofden en wereldleiders op het gebied van de gezondheidszorg zijn vandaag een commitment aangegaan om samen te werken om de ontwikkeling en de productie van nieuwe vaccins, testen en behandelingen voor COVID-19 te versnellen en te garanderen dat dit wereldwijd toegepast kan worden.”

 
“De COVID-19-pandemie heeft al meer dan 2,4 miljoen mensen getroffen en meer dan 160.000 mensen gedood. De pandemie eist een enorme tol van gezinnen, samenlevingen, gezondheidsstelsels en economieën over de hele wereld, en zolang dit virus elk land bedreigt, loopt de hele wereld gevaar.” – WHO

Ho, stop, wacht eens even. Op 24 april zijn er 160.000 mensen overleden op een wereldbevolking van bijna 8 miljard? En dat is reden voor onze wereldleiders om de handen in een te slaan voor vaccins?2

 

 

Het ‘oude’ normaal

Op 12-06-20, ten tijde van het schrijven van dit artikel zijn er world-o-meters (die zich baseert op de Food and Agriculture Organization of the United Nations) 843.690.139 mensen die ondervoed zijn. Daar hebben onze wereldleiders geen problemen mee.2

Op dezelfde dag 12-06-20 zijn er 5.013.281 mensen overleden door honger.2 Dat is geen leuke dood, zeker niet voor kinderen – en het zou NIET normaal moeten zijn. Daar zouden wereldleiders zich over moeten buigen. Maar de 800 miljoen mensen die ondervoed zijn krijgen straks een vaccin.

 
Op 4 mei bericht een van Engelands grootste kranten The Guardian:3

“De wereldleiders, met uitzondering van Donald Trump, hebben bijna 7,4 miljard euro uitgetrokken voor onderzoek naar Covid-19-vaccins op een virtueel evenement dat door de EU is bijeengeroepen. Hierbij hebben zij toegezegd dat het geld ook zal worden gebruikt om de vaccins in de arme landen te verspreiden.”

 
Wie kan er goed rekenen? Hoeveel waterpompen zou je voor 7,4 miljard neer kunnen zetten in ontwikkelingslanden? Hoeveel levens zou je daarmee redden? Hoeveel geld is er nodig voor een goed overzicht over hoe je je immuunsysteem versterkt (voeding, vitamine C, D, K etc.) dat verspreid kan worden via de media in het Rijke Westen? Hoeveel levens zouden we in het Rijke Westen redden door de weerstand/ gezondheid van de bevolking te vergroten? Hoeveel COVID-sterfte werd mede veroorzaakt door slechte voedings-, en leefgewoonten (overgewicht, roken)? Of simpelweg door ouderdom? 30%? 50%?

 
Hoeveel effect gaat de nieuwe griepprik hebben? De afgelopen 10 jaar was het griepvaccin elk jaar een ‘mismatch’, met andere woorden het virus in het vaccin was niet hetzelfde als het virus dat de griep veroorzaakte. Tot op heden is de werkzaamheid van het griepvaccin over de jaren 2008/2009 tot en met 2017/2018 door het Centrum Infectieziekte Bestrijding (CIB) geschat op een gemiddelde van 40% per griepseizoen.4 Hoe weet men eigenlijk zo zeker dat COVID-19 de komende winter weer de kop op zal steken? En nog afgezien van de bijwerkingen, dat het überhaupt werkt? Bizar allemaal.

 

 

7 miljard voor een dubieus vaccin?

We kunnen alleen maar concluderen dat het niet gaat om levens redden, want dan zou iedereen met gezond verstand gaan voor de waterpompen. Het gaat om COVID-19 vaccins. En tot op heden is de ervaring met het ontwikkelen van een vaccin voor twee leden van de COVID-familie (SARS en MERS) desastreus geweest. En toch worden er miljarden geïnvesteerd voor een derde poging? Heel bizar.

Nog even terugkomend op het bovenstaande citaat van de wereldleiders, met uitzondering van Donald Trump: “De COVID-19-pandemie heeft al meer dan 2,4 miljoen mensen getroffen en meer dan 160.000 mensen gedood. De pandemie eist een enorme tol van gezinnen, samenlevingen, gezondheidsstelsels en economieën over de hele wereld.”

Het is NIET de pandemie, het zijn de MAATREGELEN die een enorme tol van gezinnen, samenlevingen, gezondheidsstelsels en economieën over de hele wereld hebben geëist.

En de bevolking is eerder het slachtoffer van de door de WHO verblinde wereldleiders dan een virus, dat uit een paar triljoen in het kwadraat aantal virussen die ons omringen de kop op steekt.

Misschien moeten we gaan luisteren naar wat ‘complotdenkers’ – de mensen die complotten onderzoeken – ons te vertellen hebben?

 

 

Vindt u deze informatie belangrijk? Deel het met een vriend(in) middels een van de mogelijkheden (Facebook, Twitter etc.) onder de knoppen links op dit scherm.

 

 
Bronnen:

1. https://www.who.int/news-room/detail/24-04-2020-global-leaders-unite-to-ensure-everyone-everywhere-can-access-new-vaccines-tests-and-treatments-for-covid-19
2. https://www.worldometers.info/
3. https://www.theguardian.com/world/2020/may/04/world-leaders-pledge-74bn-euros-to-research-covid-19-vaccine
4. https://www.nhg.org/sites/default/files/content/nhg_org/uploads/nhg_snpg-praktijkhandleiding_griepvaccinatie_2019.pdf

 

 
Over de auteurs:

Ellen vader verzamelt en verspreidt informatie over vaccins en aan vaccin gerelateerde onderwerpen. Zij modereert de Facebookgroep van Vaccinvrij.
Door Frankema is moeder van twee, inmiddels volwassen ongevaccineerde kinderen. Zij is auteur van het boek ‘Vaccinvrij – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This