Waarom zouden we vaccin-paspoorten “nodig” hebben?

door | 29 mrt 2022 | COVID-19 ziekte

Vaccin-paspoorten hebben niets, maar dan ook niets met gezondheid te maken. Als je het vaccin neemt kun je nog steeds ziek worden, en ben je nog steeds besmettelijk En een vaccin-paspoort voegt niets toe aan onze “bescherming” tegen COVID-19. Dus waarom zouden we een vaccin-paspoort nodig hebben? Natuurlijk hebben we ze NIET nodig. Ze dienen slechts voor het stapsgewijs installeren van een controle-maatschappij. De Canadese artsengroep Canadian Covid Care Alliance maakte een prachtig filmpje om uit te leggen dat vaccin-paspoorten niet aan kunnen geven wie het virus wel of niet kan verspreiden, maar alleen kunnen dienen als digitaal volgsysteem…

Wie zit erop te wachten om “gevolgd” te worden door overheid??

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This