Wat zit er in de corona-injecties? En waarom is het zo belangrijk dat we dit helder krijgen?

door | 25 nov 2022 | COVID-19 vaccin

Hoe is het mogelijk dat er miljarden mensen zijn geïnjecteerd en dat niemand precies weet met wat? Is het niet vreemd dat met een wereldwijde oversterfte er niet veel meer vragen over de inhoudsstoffen van vaccins worden gesteld? David Hughes, een hoogleraar sociale wetenschappen uit het Verenigd Koninkrijk, heeft de moeite genomen om alle onderzoeken naar de ingrediënten van de corona-injecties te verzamelen en er een artikel over te schrijven. Zijn conclusie is dat de onderzoeken in elk geval laten zien dat er ingrediënten in de prikken zitten die daar niet in thuishoren en waarover de mensen niet zijn geïnformeerd, wat een schending is van de Code van Neurenberg. Aangezien 5,4 miljard mensen zijn geïnjecteerd met dit geheimzinnige goedje, is dit veruit de grootste misdaad uit de geschiedenis van de mensheid.
 

 

Bizarre inhoudsstoffen zijn onderdeel van onbekende technologieën?

 
Wat DOEN de vaccins precies in ons lichaam? Vele vragen blijken nog onbeantwoord te zijn. De belangrijkste boodschap van de onderstaande video is: bekijk alles met een open geest, want je weet niet wat er allemaal al mogelijk is op wetenschappelijk gebied. David geeft een opzienbarende historische context van de versmelting van wetenschappen waaronder biologie, information technology (IT) en nanotechnologie. Hij doet een oproep aan wetenschappers met relevante kennis om ook onderzoek te gaan doen.

Covid-injectie’s veroorzaken zeer veel ongebruikelijke bijwerkingen, maar misschien is dit nog niet alles. Het is gemakkelijk om de hypothese dat ‘bizarre’ ingrediënten geïnjecteerd zouden kunnen worden met bedoelingen die niets te maken hebben met gezondheid af te doen als een complot. Maar het is een feit dat we nog in het duister tasten. Huges komt met onweerlegbare bevindingen – vreemde ingrediënten die wetenschappelijk zijn aangetoond, maar waarvan nog niet precies bekend is waarom ze in het ‘vaccin’ zitten.

Wij vragen u om Huges even de tijd te geven om zijn verhaal te doen. U zult merken dat naarmate dit langer duurt u meer en meer gefascineerd zult raken over wat hij al heeft ontdekt.

 


 

 
Twee belangrijke artikelen van Dr David Huges kunt u hier downloaden:

“COVID-19 Vaccines” for Children in the UK: A Tale of Establishment Corruption – David A. Hughes, PhD
Download

‘What is in the so-called COVID-19 “Vaccines”? Part 1:
Evidence of a Global Crime Against Humanity’
– David A. Hughes, PhD
Download
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This