We gooien het roer om! – informeer uzelf: startpagina.onzereset.nl en thegreaterreset.org

door | 9 okt 2021 | COVID-19 ziekte, WEF

Graag uw aandacht voor twee initiatieven die ons kunnen helpen om nieuwe wegen te vinden: ‘Startpagina onze reset’ en ‘The greater reset’.
 

Startpagina onze reset

 
Deze pagina bevat genoeg linken om u eindeloos te inspireren. Wat een prachtig overzicht. Alles wat u zoekt overzichtelijk gerangschikt.
 

 

 

Playlist The Greater Reset

 
The Greater Reset is het collectieve antwoord van de wereld op het initiatief van het Wereld Economisch Forum: The Great Reset.

De makers van deze site bieden een alternatief voor de top-down, gecentraliseerde, autoritaire visie van het WEF. Hun verlangen is om alle mensen te helpen gelijkgestemden en vrijheid te vinden door praktische stappen en kennis aan te reiken voor het co-creëren van een wereld die individuele vrijheid, lichamelijke autonomie, en keuze respecteert.

Neem een kijkje op hun playlist of op de website www.greaterreset.org.
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This