“We worden onnodig bang gemaakt” – Pim van Galen interviewt Maurice de Hond in café Weltschmerz

door | 18 mei 2020 | COVID-19 ziekte

“Er is sprake van een massahysterie in Nederland, er komt geen tweede golf en de 1,5 meter economie gaat niet werken.” – Maurice de hond

De lawine aan media berichten heeft heel Nederland in een toestand van shock gebracht. En nu loopt een groot deel van de massa braaf anderhalve meter achter het absurde en destructieve beleid aan. “We worden onnodig bang gemaakt”, vindt Maurice de Hond.

Eindelijk iemand die gewoon hardop zegt wat zovelen denken, maar niet kunnen aantonen. De Hond is misschien het meest bekend vanwege de opiniepeilingen waarmee hij de Nederlandse samenleving talloze malen in kaart heeft gebracht. Hij is expert op het gebied van het onderzoeken en verwerken van data en tot de conclusie gekomen dat het Nederlandse beleid op wankele en onvolledige data is gebaseerd.

Bovendien blijken, volgens de Hond de aannames van het RIVM over de verspreiding van het virus onjuist. Niet de directe overdracht binnen anderhalve meter is relevant, maar de verspreiding via aerosols, dat zijn minuscule druppeltjes die door de lucht zweven.

Dat is volgens de Hond ook de reden dat de meeste besmettingen binnen plaatsvinden, in ruimtes met meerdere mensen en een matige ventilatie. “Kijk eens naar Afrika, naar het vluchtelingenkamp op Lesbos, naar India. Nauwelijks of geen besmettingen, hoewel de mensen daar vaak dicht opeengepakt zitten. Door de (arme) omstandigheden daar is er veel natuurlijke ventilatie, de aerosols blijven er niet hangen” De anderhalve meter samenleving is dus onzinnig, evenals een deel van de maatregelen.

 

 

14-05-20 – Pim van Galen interviewt Maurice de Hond in café Weltschmertz

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This