Wegen de voordelen van het meningokokkenvaccin ACWY op tegen de nadelen? – interview dl 1

door | 25 jul 2019 | MEN ACWY-vaccin, Vaccins, Ziektes

Meningokokkenziekte is eigenlijk geen ziekte, maar een ontsteking van de vliezen die om de hersenen heenzitten. Hersenvliesonsteking kan vele oorzaken hebben, waaronder bacteriën (meningokok B, A, C, W, Y etc.). Ook vaccins kunnen volgens bijsluiters hersenvliesontsteking veroorzaken. Over de bacteriën die hersenvlies ontsteking veroorzaken horen we veel, over de meldingen van vaccins die het doen weinig. Eigenlijk niets. Ouders die geen bijsluiters lezen zullen het niet te horen krijgen van onze voorlichters. In beide gevallen is het zeldzaam. Van de bacteriën is de men. B de belangrijkste veroorzaker, maar die zit niet in het men ACWY-vaccin. Wegen de voordelen van het men ACWY-vaccin op tegen de nadelen? Dr. Joseph Mercola interviewt Barbara Loe Fisher, oprichter van het National Vaccine Information Center (NVIC) in Amerika.

 

 

 

 

Wie zijn Barbara Loe Fisher en Dr. Mercola?

 

Barbara Loe Fisher is de oprichtster van National Vaccine Information Centre (NVIC).
Websites:  www.NVIC.org, www.NVICAdvocacy.org en www.TheVaccineReaction.org
Boeken: The Consumer’s Guide to Childhood Vaccines (1997); Vaccines, Autism & Chronic Inflammation: The New Epidemic (2008); The Emerging Risks of Live Virus and Virus Vectored Vaccines: Vaccine Strain Virus Infection, Shedding & Transmission (2014); Reforming Vaccine Policy & Law: A GuideDPT: A Shot in the Dark (co-auteur)
TV en documentaires: Barbara Loe Fisher was tientallen keren op nationale televisie in USA en verscheen in: The Greater Good, Shots in the DarkVaccines RevealedThe Truth About Vaccines en andere documentaires.

Joseph Mercola is arts en initiatiefnemer van een van de grootste natuurlijke gezondheid-bewegingen in USA. Zijn slogan: Neem de controle over uw gezondheid in eigen hand. Hij informeert de burger over schaduwkanten van pillen en vaccins, en natuurlijke manieren om gezond te blijven. Zijn nieuwsbrief heeft meer dan 1.5 miljoen abonnees.
Website:  www.mercola.com
Boeken: Hij is de auteur van drie bestsellers: The Great Bird Flu HoaxThe No-Grain Diet, en Effortless Healing.

 

 

 

Meer informatie over Men ACWY

 

jonge vrouw achter computer

Men ACWY – waar zijn de cijfers die rechtvaardigen dat er gevaccineerd moet worden?

Hoeveel baby’s, tieners en jongvolwassenen krijgen jaarlijks Meningokokkenziekte A,C,W of Y? Hoeveel daarvan sterven eraan? De kranten schreeuwen moord en brand, maar de Nederlandse cijfers – uitgesplitst per leeftijdsgroep – ontbreken in [..] Lees meer

 

 

 

 

Ondertiteling interview Barbara Loe Fisher: Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This