Welke codes van partijen vaccins van Pfizer geven aan dat die partij gevaarlijk is?

door | 8 jan 2022 | COVID-19 vaccin

Vaccins worden geproduceerd in “batches” of te wel in ‘partijen vaccins’. Elke partij heeft een code. Onderzoek van meldingen bij het Amerikaanse meldingssysteem voor bijwerkingen ‘VAERS’ toont dat bij bepaalde codes veel sterfgevallen worden gemeld, bij andere codes veel bijwerkingen, en bij weer andere codes juist niet.

Wat we dachten – dat alle vaccins van een bepaald merk hetzelfde zijn – blijkt niet zo te zijn! Het valt bijna niet te bevatten, maar binnen het experiment met voorlopig goedgekeurde Covid-injecties wordt geëxperimenteerd met verschillende partijen die kennelijk andere samenstellingen hebben. Welke Pfizer codes geven aan dat de partij met een bepaalde code gevaarlijk is?

De onderstaande video gaat over de codes van Pfizer, maar er zijn ook video’s van andere merken waaronder Moderna, en naar alle waarschijnlijkheid doen alle multinationals mee aan het experiment binnen het experiment…

 


U kunt de ondertiteling rechts onder in het scherm aanzetten.
 
U kunt hier een document met codes downloaden. https://fbf.one/wp-content/uploads/2021/12/Pfizer-Batch-Codes-and-Toxicity-Levels.pdf

 
Ondertiteling: Heleen Jansen

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This