WHO constateert een “uitbraak” van Marburg: het spoedberaad dat nergens op slaat

door | 24 feb 2023 | COVID-19 vaccin

Op 14 februari 2023 organiseerde de WHO een spoedberaad met MARVAC-partners, oftewel het bedrijfsleven, om “vaccin- en andere therapeutische kandidaten” te bespreken.[1] Deze spoedvergadering werd belegd om de voorgestelde onderzoeksprioriteiten met betrekking tot de onlangs vastgestelde Marburg-uitbraak in Equatoriaal-Guinea te schetsen. Vaccin-deals die al in een vroeg stadium worden voorbereid?
 

 

Marburg-uitbraak?

 
In de aankondiging voor het spoedberaad zit een link naar de reden om de MARVAC-partners bij elkaar te roepen. Een citaat uit die pagina:

“Equatoriaal-Guinea heeft vandaag de allereerste uitbraak van het Marburg-virus bevestigd. Na de dood van ten minste negen mensen in het oosten van de provincie Kie Ntem werd een van de monsters positief bevonden voor de virale hemorragische koorts”.
 
De gezondheidsautoriteiten van Equatoriaal-Guinea stuurden met steun van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) monsters naar het referentielaboratorium Institut Pasteur in Senegal om de oorzaak van de ziekte vast te stellen na een waarschuwing van een districtsgezondheidsfunctionaris op 7 februari. Van de acht monsters die in het Institut Pasteur werden getest, bleek er één positief voor het virus”. – WHO2

Van negen personen met dezelfde symptomen test er maar één positief voor Marburg. De enige logische conclusie is dus dat er (ook) andere oorzaken van Marburg moeten zijn. Maar de vaccins liggen al klaar dus het is onwaarschijnlijk dat daar veel onderzoeksgeld aan ‘verspild’ zal gaan worden.
 

 

Hoe zit het ook alweer met Marburg?

Sietske Hoogenboom maakte hier een goed filmpje over.
 


 

 
Sietske Hoogenboom is voor velen een bekende vanwege de vele video’s die zij voor de stichting Vaccinvrij heeft ondertiteld. Zij is in oktober 2022 al de materie gedoken en kwam een aantal bizarre dingen tegen. Onder andere de nieuwe PCR-test en een nieuw vaccin tegen Marburg die beide al zijn ontwikkeld terwijl de ziekte nauwelijks voorkomt. Waarom nu al die gigantische investeringen? Zij maakte een korte video aan de hand van de volgende vragen:

• Bestaan virussen en zo ja, zijn ze ziekmakend?
• Wat is het Marburg virus en is het in opkomst?
• Wat zijn de activiteiten van GAVI, WHO, Novacyt en Soligenics?
• Wat betekent het bovenstaande mogelijk voor de boostershots?

 
Tijdscodes:
1:44 – Marburg en meer – plannen voor een pandemie.
2:19 – Bestaan virussen?
4:38 – Symptomen van het Marburgvirus
5:50 – Klopt de wetenschap?
10:02 – Komt de ziekte tot op heden veel voor?
11:55 – De volgende pandemie? Huh?
12:51 – Novacyt en de nieuw PCR-test (voor Marburg)
15:20 – Financiën van Novacyt
15:56 – Meer wetenschap – a-symptomatische besmetting?
17:07 – Soligenix en het Marburg-vaccin
18:40 – Soligenix: investeringen en aandeelhouders
20:55 – Rivavax
22:39 – Ricine versus Marburg
25:50 – Bill Gates: de “Tweede Pandemie”

 

 

 
Bronnen:

1. https://www.who.int/news-room/events/detail/2023/02/14/default-calendar/who-urgent-marburg-meeting
2. https://www.afro.who.int/countries/equatorial-guinea/news/equatorial-guinea-confirms-first-ever-marburg-virus-disease-outbreak
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This