Wijzigingen Internationale Gezondheidsregeling WHO – medische totalitaire dictatuur staat voor de deur?

door | 17 feb 2023 | COVID-19 ziekte, WHO

De Wereld Gezondheidsorganisatie is een schimmige, en op macht beluste organisatie. Op dit moment zijn er onderhandelingen gaande over wijzigingen in de ‘International Health Regulations’, of te wel de ‘Internationale Gezondheidsregelingen’ waarmee de WHO de hele wereld aanstuurt onder andere in het geval van een pandemie. Maar WIE stuurt de WHO aan? Voor haar voortbestaan is deze organisatie afhankelijk van de lidstaten en van haar donateurs. En het grote geld heeft veel invloed.

“De WHO wordt gefinancierd door vastgestelde en vrijwillige bijdragen van lidstaten, en door donaties van onder meer NGO’s. De vrijwillige bijdragen van lidstaten zijn echter dubbel zo groot als hun vastgestelde bijdragen, die berekend worden volgens het inkomen en de bevolking van elke lidstaat. Vrijwillige bijdragen en donaties kunnen door de schenker specifiek toegewezen worden aan bepaalde projecten, en dat was in 2019 het geval voor bijna 70% van de financiële middelen.”Wikipedia

Maar liefst 70%, en inmiddels misschien zelfs meer van die uitgaven, wordt beïnvloed door de donateurs. Helaas is de WHO geïnfiltreerd door de farmaceutische industrie, en stichtingen zoals de Bill & Melinda Gates Foundation die de macht willen grijpen.

James Roguski houdt het nauwlettend in de gaten en bericht ons hierover. Onder invloed van de publieke opinie lijken een aantal zaken iets te zijn afgevlakt, maar de richting is en blijft duidelijk. De WHO wil de wereldmacht.

 

 

James Roguski legt uit wat de wijzigingsvoorstellen op de International Health Regulations behelsen

 


 

 
Meer informatie op de website: www.stopwho.nl

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This