Willem Engel en de waarheid

door | 18 mrt 2022 | Nationale politiek, Rechten

Willem Engel doet aan waarheidsvinding. Als je dat doet dan stuit je onherroepelijk op een smerige, corrupte beerput. Bijna niets in Nederland is wat het lijkt. Willem Engel zet zich onvermoeibaar in om de waarheid aan het licht te brengen en onrecht te bestrijden. De hetze tegen Willem Engel is opmerkelijk. Volgens Mr. Jeroen Pols is hij 400 keer negatief in het nieuws geweest. De media zijn er kennelijk op gebrand om hem het zwijgen op te leggen – wat dus dusver niet is gelukt!
 


 

 

Aanhouding

Mordechai Krispijn geeft een reactie op de aanhouding van Engel. En hij brengt ons op de hoogte van hoe het staat met de aangifte tegen Hugo de Jonge.
 

 

 

 
Willem Engel is zeer actief om samen met Jeroen Pols het bewustzijn te vergroten en rechtszaken te voeren tegen de overheid. Het week overzicht van Willem en Jeroen is een aanrader. Hopelijk zal dit snel weer hervat kunnen worden.

https://videowaarheid.nl/video/juridisch-weekjournaal-met-jeroen-pols/

https://videowaarheid.nl/video/jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-week-10

https://videowaarheid.nl/video/jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-week-9

 
De website www.viruswaarheid.nl geeft zeer veel juridische informatie.

 

20 maart bijeenkomst Museumplein

Op 20 maart is er een bijeenkomst op het museumplein om ons recht op vrije meningsuiting nogmaals te bestendigen, en Willem een hart onder de riem te steken.
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This