Willem Engel en Karel van Wolveren – One Health, dictatuur, totalitarisme en ontmenselijking

door | 5 mei 2023 | COVID-19 ziekte, WHO

Het Concept “One Health”, of te wel “Eén gezondheid” staat voor een totalitaire, wereldwijde controle van al het leven op aarde door de WHO. Het heeft weinig met gezondheid te maken, maar alles met macht.

Achter de schermen spreken Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het tijdschrift ‘Gezond Verstand‘ en Willem Engel, gezicht van ‘VoorWaarheid‘ elkaar geregeld. Karel vond de uitleg van Willem over het OneHealth systeem en de implicaties hiervan zo pakkend, dat zij hierover ook vóór de camera met elkaar in gesprek gingen.

Geen enkel onderwerp wordt uit de weg gegaan en veel wordt duidelijk door de verbanden die Willem en Karel weten te leggen. Het is belangrijk om van deze informatie kennis te nemen. Het concept ‘One Health’ staat centraal bij de ontwikkelingen die gaande zijn bij het ontwikkelen van een internationaal pandemie-beleid onder leiding van de WHO dat ons steeds meer zal gaan controleren en manipuleren.
 
 

 
 
Bron: https://gezondverstand.eu/2023/04/01/dictatuur-totalitarisme-en-ontmenselijking-interview-willem-engel-en-karel-van-wolferen/
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This