Willem Engel en Raisa Blommestijn – sustainable development goals (SGD’s) agenda 2030

door | 26 aug 2022 | COVID-19 ziekte, VN

Wie de Sustainable Development Goals (SDG’s), voor het eerst hoort zal er vast niets tegenin kunnen brengen. Het lijken prachtige doelen, maar er zit een flinke adder onder het gras. De doelen zijn de praktische uitvoering van The Great Reset, en onderdeel van de 2030 agenda. Er zijn vele manieren waarop we deze doelen kunnen bereiken. De WEF, UN, WHO en andere niet democratisch functionerende organisaties willen ze bereiken door de wereldpopulatie centraal aan te sturen, en onze rechten en vrijheden af te nemen onder het mom van een “crisis”. De manier van de 1% rijksten der aarde gaat ten koste van het volk en ten bate van de elite.

Willem en Raisa nemen Agenda 2030 door en zoomen in op een paar SDG’s, en ook op wat erachter zit, wie de stakeholders zijn en welke ideologie het is. Daarnaast gaan zij in op Raisa’s persoonlijke ontdekkingsreis op de Universiteit Leiden en de cancel-culture, waar zij inmiddels expert in is geworden. Een mooi en belangrijk gesprek.

 

 

 
Over Raisa Blommestijn, Mr. Dr. Law & Philosophy

Raisa Blommestijn (1994) is een rechtsfilosoof, publicist en politiek commentator. Ze heeft zowel Rechten als Filosofie gestudeerd op de Universiteit van Leiden. In april 2022 heeft ze succesvol haar Proefschrift verdedigd over de Weimar Republiek, de val van democratie en haar verval naar totalitarisme (“De geest van Weimar. Een democratie in crisis”). Ze heeft gepubliceerd over meerdere onderwerpen, waaronder vrijheid van meningsuiting, democratische theorie, totalitarisme, de Europese Unie en politieke correctheid. Tijdens de corona-crisis heeft ze bijgedragen aan meerdere rechtszaken, aangespannen om fundamentele rechten te handhaven.

 

 
Deze video is geproduceerd door Cafe Weltschmerz. Wilt u hen steunen? Doneer

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This