Willem Engel – Surveillance Staat-Deel 1

door | 13 mei 2023 | COVID-19 ziekte, Kabinet Rutte III - IV, Pandemiewet

Willem Engel heeft een presentatie van vier delen gemaakt die uitlegt hoe wij in de gaten worden gehouden en hoe wij worden gemanipuleerd. Ik weet dat, en toch viel mijn mond ervan open. Het is tot in de details georganiseerd en juridische onderbouwing ontbreekt. In wat voor een land leven wij?

In dit 1ste deel bespreekt Willem het ontstaan van de diensten die worden ingezet om een informatie beeld te schetsen ten tijde van Covid-19.

Aan het begin zien we het misgaan met de juridische grondslag, die is er niet, toch gaan het van start. De eerste maand lijkt het op ondersteuning van het crisismanagement maar eind april/ begin mei 2020 wordt er een nieuwe productlijn opgezet, het bespioneren van de burger die ‘desinformatie’ verspreidt.

 

 

 
Bron: https://videowaarheid.nl/video/willem-engel-surveillance-staat-deel-1/ Onderdeze link kunt u de afbeeldingen van de presentatie downloaden.
 
Deel 2, 3 en 4 volgen.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This