Willen we weten? – Gemelde bijwerkingen en sterfte door de Covid-injecties

door | 30 dec 2022 | COVID-19 vaccin

Vanochtend ontving ik de volgende mail van Erik Boomsma, die zich onvermoeibaar heeft ingezet voor het boven water krijgen van de juiste aantallen bijwerkingen van de Covid-injectie in Europa:
 

Bijgaand stuur ik je mijn laatste paper over de bijwerkingen van de experimentele mRNA substanties, zoals die in de officiële databank van het Europese Medicijnen Agentschap (EMA) geregistreerd zijn. Zoals je misschien weet, heb ik anderhalf jaar lang elke week deze cijfers uit die databank geëxtraheerd en in overzichtelijke overzichten geplaatst. Ik toon op 3 manieren aan, dat er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid onderrapportage is van 94%. In deze paper heb ik dan ook daarmee gerekend, om een zeer waarschijnlijke benadering van de werkelijke cijfers weer te geven.
Tevens hou ik ook de aantallen zogenoemde “volledig gevaccineerden” bij en het aantal meldingen van bijwerkingen per land. Daaruit blijkt dat er inderdaad sprake is van de genoemde onderrapportage. En tevens blijkt daaruit dat 1 op de 699 geïnjecteerden reeds is overleden ten gevolge van de injecties. Op wereld niveau zijn er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid reeds meer dan 7½ MILJOEN mensen door de injecties overleden.
 
Ik heb deze informatie gedurende de afgelopen anderhalf jaar toegestuurd aan:
* Alle individuele 2e Kamerleden.
* Alle individuele 1e Kamerleden.
* Alle Colleges van Burgemeesters & Wethouders van de grote steden.
* Alle individuele Gemeenteraadsleden van heel Nederland.
* Alle redacties van alle Landelijke dagbladen.
* Alle Omroepen en alle redacties van talkshows
* En vele vele anderen……
* En ik heb in meer dan 15 uitzendingen op alternatieve media kanalen de cijfers laten zien, een toelichting gegeven en laten zien waar en hoe de mensen het zelf kunnen checken of het inderdaad zo erg is, als het is.
 
Niemand heeft mij ooit benaderd met een vraag om toelichting.
Daarom is het voor mij hiermee de laatste keer dat ik een poging doe om mijn medemens te informeren over de werkelijkheid.
Ik hoop en vertrouw erop dat je deze informatie zult delen met al je medemensen om hen te laten inzien, dat dit echt niet langer kan en mag voortduren.
 
Hartegroet,
Hendrikus Erik vdf Boomsma | Ambassadeur CQV LLC

 

 
U kunt het uitgebreide document van Erik hier downloaden: EU ADVERSE REACTIONS COVID-19 mRNA VACCINATIONS

Met dank aan Erik!
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This