WOB: framing en militaire inzet tegen NL burgers. Een gesprek met Wouter Aukema & Marc van der Vegt

door | 1 apr 2022 | COVID-19 ziekte, Rechten, Tweede kamer

Marlies Dekkers van De nieuwe Wereld gaat het gesprek aan met data-analist Wouter Aukema en onderzoeksjournalist Marc van der Vegt over WOB verzoeken. Met een WOB-verzoek kunnen burgers de documenten opvragen die ten grondslag liggen aan de besluitvorming van de overheid. Ze zouden binnen acht weken beantwoord moeten worden, maar de aanvragers hebben er 1,5 jaar op moeten wachten. Nu ze eenmaal boven water komen is de bagger niet te overzien. Het Coronabeleid is gebaseerd op bedrog. Voor een voorbeeld het Twitter-lijntje onder het interview.

 

 

 
De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk, Marlies Dekkers, Marthe van Rijn en Thomas Bollen.

De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland.

U kunt hen volgen op https://linktr.ee/de_nieuwewereld

En u kunt hen steunen met een donatie op https://whydonate.nl/donate/denieuwewereld

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This