Wob-gate update 22 juli ‘22: Lareb schatte aantal bijwerkingen vijftien keer te laag in

door | 29 jul 2022 | Overig

BLCKBX kwam op 28-7-22 met een onthullende uitzending. Het Lareb, de overheidsinstantie die bijwerkingen van vaccinaties bijhoudt, maakte voor de start van de vaccinatiecampagne tegen corona een inschatting van het aantal verwachte bijwerkingen. Daarbij nam het bureau de Mexicaanse griep als uitgangspunt. De vaccinaties tegen de Mexicaanse griep veroorzaakten naar verhouding zeer veel bijwerkingen, en werden dan ook snel van de markt gehaald.

Nu blijkt uit de analyse van Wob-documenten dat het aantal meldingen van bijwerkingen vanwege de coronavaccins maar liefst vijftien keer zo hoog is als waar het Lareb rekening mee hield. In het onderstaande fragment bespreekt redacteur David Boerstra hoe dit kon gebeuren.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This