WOO Journaal met Willem en Jeroen-Deel 2

door | 30 aug 2023 | COVID-19 ziekte, Rechten

In de tijd dat de overheid schoorvoetend moest toegeven als antwoord op ons WOB-verzoek dat zij het bewijs dat aantoont dat kindervaccins veilig zijn niet kon overleggen, werd de facebookgroep van Vaccinvrij in de gaten gehouden alsof we criminelen waren, en uiteindelijk zelfs door facebook verwijderd.

Wat was onze misdaad? Een groep moeders (en vaders) maakte zich zorgen over wat de inhoudsstoffen van kindervaccins zijn en welke bijwerkingen deze stoffen mogelijk kunnen hebben. De FB-groep raakte een snaar en binnen een aantal jaren hadden we meer dan 30.000 leden. De ouders deden wat de overheid zou moeten doen: elkaar informeren over de risico’s van het Rijksvaccinatieprogramma.

Er was geen juridische basis voor deze spionage, maar wij zijn jarenlang stelselmatig geobserveerd door mensen die bovendien hun identiteit geheim willen houden. Zelfs ik was bij het bekijken van de onderstaande uitzending van Viruswaarheid verbouwereerd. Uit WOO -verzoeken wordt duidelijk dat de er een overheidsapparaat bestaat die elke stem die het beleid durft te bevragen of te bekritiseren op een structurele een zeer verregaande manier ondermijnt. In de onderstaande uitzending van Willem Engel en Jeroen Pols wordt besproken hoe de Nederlandse regering haar “vijanden” uit de weg probeert te ruimen – censuur is het begin, maar het is meer dan dat.
 
De hele uitzending is buitengewoon interessant, maar voor de mensen die ooit deel uitmaakten van onze facebookgroep: de onderdrukking van Vaccinvrij en de NVKP wordt besproken vanaf 58:20 min.
 

 
 

In dit WOO Journaal zoomen Jeroen Pols en Willem Engel in op de social media campagne van het Censorship Industrial Complex. Waarom werd vanaf 2018 een push gegeven aan de denktank desinformatie, expert team, onafhankelijke factcheckers, en directeuren overleg desinformatie?
 
Aalbersberg, Ollongren en van Huffelen zetten, in opdracht van Europese Commissie, de G7 en de NAVO, een netwerk op met 100-den medewerkers om ‘desinformatie’ te bestrijden door middel van de grote tech bedrijven met name FB en Google. Er werden zwarte lijsten opgesteld van ‘spreaders of desinformation’.
 
De oorlog tegen desinformatie brak los vlak voor de C19 aan het einde van 2019..
– Voorwaarheid

 
Bron: Voorwaarheid
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This