WOO Journaal met Willem en Jeroen-Deel 3

door | 5 sep 2023 | COVID-19 vaccin, Rechten

Willem Engel en Jeroen van der Pols brachten onlangs een derde aflevering naar buiten van een serie die is gebaseerd op het analyseren van WOO (Wet Openbare Overheid)-verzoeken. Dit keer een zeer belangrijk onderwerp. Dat we zijn bedrogen, bespioneerd en voorgelogen is zonder meer duidelijk. Dat het beleid enorm veel schade heeft opgeleverd eveneens, maar wie kunt u daarop aanspreken? Wie is er aansprakelijk bij schade veroorzaakt door de prik? Dit is het onderwerp van deze derde aflevering van het WOO journaal.
 
 

WOO Journaal met Willem en Jeroen-Deel 3

 

 

 

In dit WOO journaal gaat het over aansprakelijkheid voor de injecties… Wie was waarvoor verantwoordelijk? Wat stond er in de contracten? Alle 3 partijen hebben daarin hun eigen gebied, uitvoerder(arts), producent en opdrachtgever(Staat).
 
Door middel van WOO stukken is goed te zien dat alle instanties heel goed wisten hoe de wet in elkaar steekt, en dat veel dingen niet konden.
 
Het staat vast dat er fraude is gepleegd. Er is niet alleen sprake van aansprakelijkheid, maar van meerdere misdrijven.

 
 
Bron: https://videowaarheid.nl/video/woo-journaal-met-willem-en-jeroen-deel-3/
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This