Wordt de vogelgriep de nieuwe neppandemie?

door | 28 jun 2024 | Vogelgriep

Hoe Bizar is dit? Twee vrouwen met dezelfde naam werden verward en de “verkeerde” Christine Massey werd uitgenodigd voor een besloten vergadering. Deze wakkere Christine Massey kwam per abuis terecht in het hol van de leeuw. Er werd hier besproken hoe ze a-symptomatische gevallen van de vogelgriep zouden kunnen gaan testen teneinde de aantallen op te voeren. De sprekers lijken zelf te geloven in de test- en virusfraude die ze uitrollen en lijken niet door te hebben dat ze marionetten zijn in het bedrog van de farmaceutische industrie. Dr. Sam Bailey bericht over deze bizarre fout en toont er enkele fragmenten van. De PCR-fraude is al doorgeprikt met Covid, gaan ze het nog een keer proberen met de vogelgriep?
 
 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This