Wordt de vogelgriep gebruikt om de groene agenda erdoor te drukken?

door | 9 jul 2024 | Vogelgriep

Vogelgriep heeft een interessant aspect waar nog niet veel over wordt gepraat en dat is onze voedselvoorziening. In de VS zijn de afgelopen anderhalf jaar al tussen de 90 en 100 miljoen kippen preventief geruimd.

Deborah Birx speelde een hoofdrol in de VS ten tijde van corona. Zij bleek een van de grootste promotors van een vals narratief en nu maakt zij zich wéér zorgen: misschien wordt de vogelgriep wel de nieuwe pandemie! Daarom kunnen we maar het beste iedereen testen: iedere koe, iedere boer, iedere knecht, ook al zijn ze kerngezond. Want gezonde dieren met een positieve test zijn gevaarlijk volgens Birx. Daaraan toevoegend: Die kunnen andere dieren ziek maken – en mensen misschien ook wel? Het is maar het beste om ze gewoon allemaal te ruimen voordat ze ziek worden!

Bigtree bespreekt hoe geen dieren, dus ook geen eten – naadloos aansluit bij de groene agenda en andere globalistische plannen…
 
 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This