World economic forum: de ‘miljarden’ mensen die zich hielden aan de lockdown-beperkingen zullen ook voldoen aan een ‘sociaal krediet’

door | 23 sep 2022 | WEF

Het onderstaande artikel is eerder geplaatst in News Punch. Het plan wordt langzaam verder uitgerold… Informeer uzelf. De draconische Lockdowns waren slechts een “test” volgens het World Economic Forum.
 

 
Het World Economic Forum heeft de miljarden mensen over de hele wereld geprezen die zich aan de draconische Covid-19 lockdown beperkingen hebben gehouden, alvorens te beweren dat dezelfde mensen zich ook zullen houden aan sociale-kredietregelingen, waaronder koolstofemissierechten.

In een artikel getiteld “My Carbon”: An approach for inclusive and sustainable cities” door Mridul Kaushik, geeft het WEF toe dat de lockdowns van Covid-19 een “test” waren.

Kaushik schrijft dat “COVID-19 de test van sociale verantwoordelijkheid was” en prijst hoe “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid werden aangenomen door miljarden burgers over de hele wereld.”

“Er waren wereldwijd talrijke voorbeelden van 1,5 meter afstand houden, het dragen van mondkapjes, massale vaccinaties en het accepteren van “contact tracing” voor volksgezondheid, die de kern van individuele sociale verantwoordelijkheid aantoonden,” voegt hij eraan toe.

Kaushik merkt echter op dat verbeteringen in volg- en bewakingstechnologie helpen om de “politieke weerstand” tegen dergelijke programma’s te overwinnen.
 


 

 

 

 
Summit rapporteert: Door aan te halen hoe zoveel mensen zich hielden aan lockdown-verplichtingen, ondanks overweldigend bewijs van de schadelijke gevolgen van dergelijke beperkingen voor de samenleving, impliceert Kaushik dat ze zich op een soortgelijke volgzame manier zouden gedragen op andere gebieden van het leven.

Een dergelijke conformiteit zou worden aangemoedigd via technologie, waaronder kunstmatige intelligentie, digitalisering en “smart home” apparaten, stelt Kaushik.

Het artikel pleit verder voor een rantsoenering van koolstofemissies in de vorm van sociale kredieten die “individuele adviezen over koolstofarme en ethische keuzes voor de consumptie van producten en diensten” zouden verstrekken.

Er zouden ook nieuwe sociale normen worden gecreëerd om te bepalen wat “een eerlijk aandeel” van persoonlijke emissies inhoudt, en om “aanvaardbare niveaus” van persoonlijke emissies te bepalen.

Zoals we in de video hieronder belichten, heeft het World Economic Forum honderdduizenden “informatiestrijders” ingehuurd om op sociale mediaplatforms te patrouilleren en de door het WEF goedgekeurde ideologie te verspreiden, in een poging om “het covid-narratief te controleren”, en het internet te ontdoen van alternatieve standpunten.
 


 

 

 
Bron originele artikel: https://newspunch.com/wef-says-billions-who-complied-with-lockdown-restrictions-will-also-comply-with-social-credit-scheme/
 
Vertalig: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This