De maatregelen

Zijn ze nodig? Werken ze?
De maatregelen en de transitie van een democratie naar een medische dictatuur.

 


 

 

Er is in de meeste gevallen geen wetenschappelijke onderbouwing, laat staan wetenschappelijk bewijs, dat de maatregelen effectief zijn. Er is wel veel wetenschappelijk onderzoek dat de schadelijke effecten aantoont van de maatregelen. Levensgevaarlijke massahysterie aangewakkerd door onze overheden maakt de maatregelen vele malen dodelijker dan het virus zelf.

 

Over desinfecterende handgels
De meeste gels waarmee u uw handen desinfecteert bij binnenkomst van een openbare ruimte zijn anti-bacteriëel, en het Sars-CoV2 is een virus. (check het etiket)

In 2016 waarschuwde de Gezondheidsraad voor het gebruik van desinfecterende middelen. Het AD publiceerde op een artikel met de titel: ‘Stop met het gebruik van hand-gels’, waaruit het volgende citaat:

“In een rapport dat vandaag uitkomt waarschuwt de Gezondheidsraad expliciet voor het gebruik van desinfecterende middelen. De producten die veel mensen juist gebruiken omdat ze het hygiënisch vinden, zorgen er niet voor dat we minder vaak ziek worden en kunnen zelfs schadelijk zijn, omdat ze ook goede bacteriën bestrijden.”
 
“De Gezondheidsraad adviseert minister Schippers van Volksgezondheid desinfecterende producten van de markt te weren. Het gaat dan onder meer om schoonmaakmiddelen, antibacteriële handzeep- en gels met chemische middelen, antibacteriële sokken en dekbedovertrekken.”
 
“Omdat ook buitenshuis het gebruik van desinfectiemiddelen groeit, is de volksgezondheid in het geding, aldus de Raad. Want bacteriën worden door de chemische bestrijdingsmiddelen zo sterk dat ze niet alleen daartegen bestand zijn, maar ook tegen antibiotica, en die hebben we hard nodig om infecties te bestrijden, merkt voorzitter van de Gezondheidsraad Pim van Gool op: ‘We zijn ongelooflijk terughoudend met het gebruik van antibiotica, maar intussen gebruiken we tien keer zoveel desinfectiemiddelen’. Intussen worden ook vloeren en plafonds met grote hoeveelheden antibacteriële middelen gepoetst zonder bewijs dat dat het werkt’.AD 21-12-16

over mondkapjes
Het dragen van mondkapjes komt neer op het vangen van vliegen met kippengaas.
 
Uit een grootschalig Deens onderzoek van 18-11-20 blijkt dat zelfs het dragen van ‘medische’ mondkapjes de virusverspreiding niet stopt. Waarom koos het kabinet toch voor een mondkapjesplicht? Die vraag stelde programmamaker Flavio Pasquino aan immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters.

 

Zijn mondkapjes effectief? Nee! – Zijn mondkapjes veilig? Nee!

I. Zijn mondkapjes effectief?

Jaap van Dissel, voorzitter van het Outbreak Management Team (OMT) zegt al sinds het begin van de ‘corona-crisis’ dat “mondkapjes een buitengewoon gering effect hebben op de pogingen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen” 1

Het Noorse Instituut voor Publieke Gezondheid – waarop het OMT zich baseert – heeft uitgerekend dat 30.000 personen één week lang een chirurgisch mondkapje moeten gebruiken om bij één persoon een besmetting met COVID-19 te voorkomen. 2

Hugo de Jonge schrijft op 30-07-20 in een brief naar de Tweede Kamer: “Het kabinet ziet op basis van het advies van het OMT geen reden om mondkapjes te verplichten” en “Er is behoefte aan experimenten met nieuwe maatregelen gericht op gedragsverandering – onderdeel van deze maatregelen is het gebruik van mondkapjes”. 2

Bronnen:

  1. https://nos.nl/artikel/2350709-van-dissel-blijft-erbij-gewone-mondkapjes-hebben-weinig-effect.html
  2. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/07/30/kamerbrief-reactie-op-73e-omt-covid-19

 

II. Zijn mondkapjes veilig?

In dit interview legt Dr. Coleen Huber uit wat er gebeurt als je de ademhaling belemmert door het langdurig dragen van mondkapjes of het afdekken van je mond en neus. In onze hele evolutie is dit nog nooit eerder gebeurd. De verminderde beschikbaarheid van zuurstof die je moet opnemen en het teveel aan CO2 dat je er niet uit kunt ademen treden direct op, zijn meetbaar en hebben negatieve gezondheidseffecten, zowel op korte als op lange termijn.

Op groot scherm te bekijken op: https://www.bitchute.com/video/apFfhbawSeGa/

 

Wetenschappelijk aangetoonde schadelijke effecten van mondkapjes

Immunologe en ex-medewerker van het RIVM Carla Peters in HP-de tijd: Weg met die verplichte mondkapjes”

1. Wanneer medische mondkapjes voor langere tijd gedragen worden kan hoofdpijn ontstaan, waardoor een negatief effect kan ontstaan op de uitvoering van werk.

2. Voor mensen met astma, COPD, en andere chronische longziekten wordt het inademen door een mondkapje bemoeilijkt. Het kost meer energie. Vaker en dieper ademen is nodig om aan voldoende zuurstof te kunnen komen. Naarmate de lading van virussen, bacteriën en schimmels in de mondkapjes groter wordt, is de kans dat deze in hoge concentraties diep in de longen terechtkomt groter. Dit kan uiteindelijk leiden tot pneumonie, ontsteking en weefselbeschadiging. Vochtige mondkapjes – door langdurige dragen of door het lopen door de regen – kunnen het risico op infecties verhogen.

3. Het dragen van medische mondkapjes kan leiden tot een lagere concentratie van zuurstof in het bloed. Zuurstof is nodig om de hartspier en het immuunsysteem goed te laten functioneren. Ook kan bij een lagere concentratie aan zuurstof in het bloed eerder bloedklontering ontstaan. Twee Chinese kinderen zijn overleden door het dragen van een mondkapje tijdens het sporten. Een andere Chinese jongen ondervond een longklap tijdens het sporten met een mondkapje. De WHO adviseert om geen mondkapjes te dragen tijdens het sporten.

4. Mensen ademen CO2 uit bij iedere uitademing. Bij het dragen van goed passende mondkapjes wordt deels verse lucht en deels uitgeademde lucht ingeademd. Hierdoor kan de ingeademde CO2-concentratie toenemen. Dit kan uiteindelijk negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid.

5. Niet-hygiënisch gebruik van mondkapjes kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid; mensen kunnen zichzelf infecteren met een acute en chronische dermatitis of reeds bestaande huidziekten doen verergeren. Veel mensen gebruiken hetzelfde mondkapje dagen of weken achtereen dat al in een jaszak, broekzak of tas wordt meegenomen, in plaats van het om de twee uren vervangen door een schoon mondkapje. In een onderzoek bij kinderen werden na één dag bij zes tot acht uur gebruik van een mondkapje 82 verschillende bacteriële kolonies en vier schimmelsoorten op het mondkapje aangetoond. Dit is een gevaar voor het ontstaan van ernstige infecties door onder meer een bacteriële longontsteking of ontsteking van de hartkleppen. Zeker omdat juist bacteriën als streptokokken en staphylococcus aureus gemakkelijker overleven en overdraagbaar zijn via kleding of oppervlakten. Longontsteking veroorzaakt door streptokokken en staphylococcus was een belangrijke doodsoorzaak tijdens de H1N1-influenza-pandemie in 1918-1919. Ook toen werden mondkapjes gedragen en is een mogelijke relatie gelegd tussen een bacteriële longontsteking en het dragen van mondkapjes. Bij 70 procent van de mensen die overlijden aan de ernstige vorm van Covid-19 wordt een bacteriële co-infectie aangetoond.

6. Voor mensen met chronische ziekten kan het dragen van mondkapjes de medische conditie verergeren. Dit geldt voor mensen met fysieke en/of psychische ziekten zoals depressie, angst, posttraumatische stressstoornis, gehoorverlies. In Nederland heeft 58 procent van de bevolking een chronische ziekte.

7. Het dragen van mondkapjes kan de mondflora veranderen. In Amerika, waar al gedurende een langere periode mondkapjes verplicht zijn op bepaalde plaatsen, werd een toename van tandvleesontsteking en tandbederf geconstateerd bij het veelvuldig dragen van mondkapjes. Tandvlees en tanden zijn uitstekende verblijfsplaatsen voor legionella en streptokokken, ziekteverwekkende bovenste luchtwegbacteriën die tot ernstige ziekten kunnen leiden. Wanneer de mondflora verandert, kan uiteindelijk ook de microflora in de bovenste luchtwegen en darmen veranderen, met meer kans op chronische ziekten en infecties. Het menselijk lichaam leeft in symbiose met een zorgvuldig opgebouwd ecosysteem. Verstoring van dit evenwicht kan tot ziekte leiden.

8. Losse stukjes textiel of toxische/carcinogene stoffen die in de mondkapjes aanwezig kunnen zijn, kunnen door dieper inademen ernstige weefselschade veroorzaken, wat de kans op infectie kan verhogen. Voor de gewone burger is het moeilijk kwalitatief goede maskers te vinden. Er is (vooralsnog) geen kwaliteitskeurmerk voor een stoffen mondkapje.

9. Het langdurig dragen van mondkapjes kan blijvende mentale en psychosociale schade veroorzaken bij kinderen en jongeren. Een groot deel van de ontwikkeling van het brein vindt plaats in de puberjaren. Bij jongere kinderen die in de interactie veel gebruikmaken van non-verbale communicatie kan een verstoorde ontwikkeling plaatsvinden.

10. Het dragen van mondkapjes kan effecten hebben voor volgende generaties. Na de influenzapandemie van 1918-1919 bleek dat kinderen geboren in 1919 vaker leden aan hartziekten.

11. Het dragen van mondkapjes kan een schijnveiligheid geven, waardoor minder afstand gehouden wordt van geïnfecteerde personen. Wanneer mensen een mondkapje dragen, raken zij vaker hun gezicht en ogen aan, waardoor het besmettingsgevaar hoger wordt.

12. Eenmalig te gebruiken medische mondkapjes zijn gemaakt van onder andere polypropyleen, polystyreen of polyurethaan. Deze mondkapjes kunnen afgebroken worden tot kleine deeltjes die in het milieu terechtkomen en uiteindelijk in ons lichaam. Onderzoekers schatten dat er wereldwijd elke maand maar liefst 129 miljard mondkapjes worden gebruikt. Een verdere verstoring van het natuurlijk ecosysteem maakt de kans op toekomstige pandemieën groter als gevolg van toenemende milieuverontreiniging door plastic deeltjes van mondkapjes die via voedsel in ons lichaam terecht kunnen komen en ons immuunsysteem verstoren. In oktober is Greenpeace een campagne gestart om bedrijven en overheden bewust te maken van de enorme nadelige effecten van plasticdeeltjes in oceanen door het gebruik van mondkapjes.

13. Het veelvuldige gebruik van desinfecterende middelen – die elke keer voordat een mondkapje wordt opgezet en nadat het is afgedaan nodig zijn – kan uiteindelijk leiden tot gezondheidsschade. Het menselijk lichaam wordt blootgesteld aan een hogere concentratie alcohol en meer toxische stoffen. Dit kan de huidflora beschadigen, die een belangrijke barrière tegen ziekten vormt. – Carla Peters in HP-de tijd

 

Meer artikelen van Carla Peters: https://www.hpdetijd.nl/auteurs/dr-carla-peeters/

Meer informatie:Een website die is gespecialiseerd op mondkapjes is: www.mondkapjeseffecten.nl

De bronnen van de flyer mondkapjes van de stichting Vaccinvrij vindt u op de pagina ‘Flyers’

 

 

 
Wordt het niet tijd om die mondkapjes af te zetten?

 

 
Meer info:

Mondkapjes werken niet – wetenschap wordt verdraaid tot marketing

 

over plexiglas
“Dank u wel lief plexiglas, dat u mij beschermd tegen die meneer achter de kassa die net alles heeft aangeraakt dat ik mee naar huis neem…”

 

 

over de lockdown

Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van de lockdown

 
Marlies Dekkers van de Nieuwe Wereld in gesprek met Frishander Laar
 

 

 
Een crisis in de wetenschap, lockdown is een schande. Willem Engel en Ramon Bril. Verkorte versie.
 

 

 
Onderzoeksjournalist James Corbett – “Wat niemand zegt over de lock-downs”

 

 
Bron: What NO ONE is Saying About The Lockdowns Hier vindt u ook de volledige tekst met alle bronvermeldingen van deze aflevering van ‘The Corbett Report’.

 

 

Wetenschap bevestig de nutteloosheid Lock-down

 
Twee gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften ‘Nature’ en The Lancet bevestigen de nutteloosheid van corona-maatregelen voor mensen zonder symptomen.

 
• Nieuwe publicaties in het gerenommeerde wetenschappelijke NATURE en THE LANCET bevestigen een slechts zeer beperkte kans op asymptomatische respectivelijk presymptomatische besmettelijkheid. Met andere woorden: al u positief bent getest, maar geen of nog geen symptomen heeft, bent u niet besmettelijk.

• Dit is fantastisch nieuws, want nu is aangetoond, dat zowel a-symptomatic alsook pre-symptomatic verspreiding niet plaatsvindt, komt vast te staan dat de huidige maatregelen jegens (gezonde) mensen zonder symptomen zoals 1,5 meter afstand, alsook mondkapjes, totaal geen zin heeft!

• Alle grond voor lockdowns en afstandsmaatregelen is nu dus weg genomen.

• Bij symptomen thuisblijven, is dus de enige nuttige maatregel!

 

 

Bronnen:

1. https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(20)30172-5/fulltext
2. https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

 

Meer info:

Lockdowns werken.. maar niet in het voordeel van de bevolking!

 

 

over het Covid-paspoort
I. Covidpaspoort
II. Covidpaspoort in Israël

 

I. Covidpaspoort

Het vaccinatiepaspoort is volgens Naomi Wolf de laatste stap naar totale slavernij. Het is niet niks dat zij beweert, en zij is niet zo maar iemand. Naomi Wolf heeft verschillende bestsellers op haar naam staan waaronder ‘The end of America’, zij is voormalig politiek adviseur van Bill Clinton, en werkt nu als directeur van techbedrijf Daily Clout.

Naomi Wolf waarschuwt de bevolking met klem voor de laatste ontwikkelingen wat betreft het “versoepelen” van de maatregelen. Het digitale vaccinatiepaspoort gaat volgens haar veel verder dan alleen een bewijs van inenting. De maatregelen worden gefaseerd ingevoerd, en het is eenvoudig voor de overheid om als volgende stap bijvoorbeeld uw bankrekening te laten koppelen aan uw vaccinatiestatus. De weg naar totale controle van het individu ligt wijd open.

 

 

 

II. Covid-paspoort in Israël

Wat zijn de plannen van de elite voor de mensen die de duistere agenda doorzien? Voor de mensen die zich verzetten? Voor de zelfstandige, kritische denkers die opkomen voor hun rechten? De weerstand bieden aan ‘het nieuwe normaal’ en aan experimentele vaccins?

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat die plannen niet ten uitvoer gebracht kunnen worden?

Over de test-samenleving
 

 

 

Over de QR-code
De QR code discrimineert gezonde Nederlanders vanaf de leeftijd van 12 jaar.

• De QR-code is niet nodig. Hij is ingevoerd op het moment (25 augustus 2021) dat de opname in het ziekenhuis en op de Intensive Care ONDER de “signaalwaarde” lag die aangeven dat er een gevaarlijks situatie is.

Meer info: https://stichtingvaccinvrij.nl/discriminatie-om-vaccinatie-af-te-dwingen-krispijn-en-van-zeven-springen-op-de-bres-voor-restaurant-waku-waku/

• De QR-code is een chantagemiddel. Politici zullen dit natuurlijk niet hardop zeggen, maar de druk op ongevaccineerden om een vaccin te halen om deel uit te maken van de maatschappij is enorm groot.

Een openstaande microfoon ving op dat Israëlische minister van Volksgezondheid, Nitzan Horowitz toegaf dat een digitaal bewijs te maken heeft met dwang en sociale controle, niet met wetenschap of geneeskunde.

Meer info: https://stichtingvaccinvrij.nl/de-openstaande-microfoon-en-de-israelische-minister-van-volksgezondheid-die-zijn-ware-gezicht-laat-zien/

• De QR-code is naar alle waarschijnlijkheid net zoals de meeste “tijdelijke maatregelen” blijvend.

 

 

 

Meer info:
https://stichtingvaccinvrij.nl/livestream-kort-geding-maes-lenting-vs-de-staat-inzake-de-coronapas/
https://stichtingvaccinvrij.nl/blckbx-coronapas-mag-blijven-oordeelt-rechter-in-de-zaak-maes-lenting-tegen-de-overheid/
https://stichtingvaccinvrij.nl/israel-eist-update-van-coronapas-voor-toegang-derde-covid-injectie-nu-ook-slechts-6-maanden-geldig/

 

 

Over de economische gevolgen van de maatregelen
28-10-20 “Meer dan de helft van de kleine en middelgrote bedrijven in Europa vreest volgend jaar failliet te gaan als hun omzet niet binnen afzienbare tijd omhoog gaat. Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey onder meer dan 2200 mkb’ers in de vijf grootste economieën van Europa.”

Bron: https://www.faillissementsdossier.nl/nieuws/20796/mckinsey-helft-mkb-failliet-in-2021.aspx

Laat het even op uw inwerken.

Hoeveel gezinnen komen onder druk te staan, hoeveel worden dromen kapot gemaakt, hoeveel levens verwoest…

 

 

over de psychologische gevolgen van de maatregelen

Wat zijn de gevolgen van de toenemende werkeloosheid?

“Als de werkloosheid met 1% stijgt, sterven ongeveer 36.000 mensen. Dit wordt pas zichtbaar over 5 jaar, het duurt even, maar 36.000 mensen zijn dood door werkloosheid. De helft van die sterfgevallen zijn het gevolg van hartaanvallen, maar je ziet ook wat ik noem sterfgevallen van wanhoop, dus toename van alcoholisme, toename van zelfmoord, toename van moord in gevangenschap en je ziet mensen eindigen in psychiatrische ziekenhuizen.” – Toby Rodgers (econoom)

 

 

 

hoe ziet ons leven eruit als we blijven vechten tegen virussen?

Een wereldwijde psychische gevangenis – Michaéla Schippers


 
Over de maatschappelijke gevolgen van de maatregelen
“Door de maatregelen, die wereldwijd genomen zijn stevenen we af op de grootste humanitaire ramp in de geschiedenis van de mensheid” – Michaéla Schippers

 

Terugblik op 6 maanden beleid – Michaéla Schippers

 

 

 

Levensgevaarlijke massahysterie gaat fout volgens het boekje – Michaéla Schippers

 

 

 

De coronaparadox en de ramkoers met ons geweten – Michaéla Schippers

 

 

Over gevolgen van de maatregelen voor kinderen
Evelien Deiters is kinder- en jeugdpsycholoog. Zij gaf maart 2021 een lezing over de effecten van de maatregelen op het leven van kinderen en jongeren.

 

 

 

 

Vaccin-propaganda voor kinderen

 

 

 

 

 

 

De ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten door op cc. te klikken.
Del Bigtree interviewt Amy Bohn
In de Amerikaanse talkshow ‘the Highwire’ interviewt onderzoeksjournalist Del Bigtree een bijzondere gast met een confronterend verhaal. Amy Bohn is hoofd van de stichting PERK (Protection of the Educational Rights of Kids). Zij heeft zich vanuit die rol verdiept in het vaccinatiepaspoort. Welke bedrijven faciliteren dit paspoort? Wat doen die bedrijven nog meer? Wie zijn hun partners en geldschieters? Haar bevindingen zijn schokkend en haar conclusies onweerlegbaar. Het vaccinatiepaspoort is een Trojaans paard en zet de deur open naar een wereldwijde totalitaire controle.
Share This