Discriminatie om vaccinatie af te dwingen – Krispijn en van Zeven springen op de bres voor restaurant Waku Waku

door | 28 sep 2021 | COVID-19 ziekte

Het Covid-beleid heeft een dieptepunt bereikt dat zo groot is dat de Nederlandse bevolking er niet meer blind achteraan kan lopen. We zouden als lemmingen de afgrond instorten als we hierin mee gaan. En velen beseffen dit: gevaccineerde en ongevaccineerde burgers komen door de discriminerende QR-code dichter bij elkaar en een collectief nee gloort aan de horizon.

Er is geen wetenschappelijke grondslag, geen wettelijke grondslag en zelfs geen beleidsmatige grondslag voor de beslissing om miljoenen Nederlanders te discrimineren. Het beleid is inconsistent en niet gericht op het bevorderen van gezondheid. Het doel is klaarblijkelijk het onder druk zetten van ongevaccineerden om te zwichten voor de experimentele prik.

 

 

Inconsistent

 
Honderden mensen mogen rondzwermen in de Ikea of andere grote winkelcentra zonder QR-code. Tientallen mensen mogen tegelijkertijd rondlopen in de supermarkt zonder QR-code. In wegrestaurants kun je wel eten zonder QR-code, maar in gewone restaurants niet.

“In alle horecazaken is een QR-code verplicht als je naar binnen wilt, maar wegrestaurants vormen daar een uitzondering op. “Er wordt met twee maten gemeten”, zegt Jan van Hooijdonk, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland afdeling Arnhem Renkum bij Omroep Gelderland.”1

Er is nog een uitzondering: politici in het restaurant in de Tweede Kamer kunnen ook eten zonder QR code.2 Horecaondernemers van Nederland worden gedwongen om zich te houden aan de nieuwe regelgeving. Bij het niet controleren van de pas riskeert de ondernemer een sluiting. Maar het restaurant in de Tweede Kamer vormt daar een uitzondering op.

 

 

Geen wetenschappelijke grondslag voor de QR-code

 
Er bestaat geen wetenschappelijke grondslag voor de introductie van de QR-code. Hij is namelijk gebaseerd op de vaccinatiestatus of op een negatieve PCR test. De PCR-test kan vals positief zijn; bij een lage prevalentie is de kans op een vals-positief resultaat volgens een artikel in het NRC van 11-09-20 een conservatieve 27% en volgens ex-CEO van Pfizer maar liefst 80%.3

Dat de PCR test onbetrouwbaar is weten we dus al ruim een jaar4,5 En daaruit volgt dat vanaf 25-09-21 er dus een flinke kans is dat iemand ten onrechte wordt gediscrimineerd.

Over de “bescherming” van het vaccin weten we al maanden dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat na 6 maanden de effectiviteit van het vaccin met 80% is gedaald.6 Dat betekent dat er op dit moment vele gevaccineerde Nederlanders rondlopen die niet “beschermd” zijn, terwijl ze volgens hun QR-code wel “beschermd” zijn.

Wetenschappelijk gezien zijn deze buitengewoon ernstige maatregelen gebouwd op drijfzand. En zelfs politiek gezien is er geen basis voor dit beleid.

 

 

Geen politieke grondslag voor de QR-code:

 
Eerder deze maand publiceerde de overheid het document ‘Aanpak Najaar’, waarin drie verschillende niveaus worden uitgewerkt: waakzaam, zorgelijk en ernstig.7 Het laagste niveau – ‘waakzaam’ – wordt bereikt op het moment dat het gemiddelde aantal IC-opnames over zeven dagen onder de 10 uitkomt en het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames over 7 dagen onder de 40.

 
We zitten nu in het laagste segment. Op het Corona Dashboard valt te zien het gemiddelde aantal ziekenhuisopnames op 26 september 2021 de 7 dagen ervoor 35 was.8 En dat het gemiddelde aantal IC opnames op 26 september 2021 de 7 dagen ervoor 9 was.9 Hieronder staan de beide screenshots van het Corona Dashboard
 

Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemiddeld aantal IC-opnames

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bovendien wordt het coronatoegangs-bewijs bij het niveau ‘waakzaam’ niet genoemd als maatregel in het document ‘Aanpak Najaar’.7 De maatregel om te discrimineren is onderdeel van het opvoeren van de druk op de bevolking om de prik te gaan halen – zonder dat hier een medische onderbouwing voor gegeven kan worden. Hoe ver is de politiek gezonken? Het zou ons niet moeten verbazen dat het juridisch gezien ook niet klopt.
 

 

Geen wettelijke grondslag voor de QR-code

 
Het kan bijna geen toeval zijn dat vandaag, op 28-09-21 een drie uur durend kortgeding tegen de staat heeft plaatsgevonden. Het is bizar dat een burgemeester met veel machtsvertoon een beleid erdoor tracht te drukken dat gezonde Nederlanders discrimineert, op een moment dat de uitslag van dit kortgeding nog niet eens bekend is. Misschien is zij zo zeker van haar zaak omdat zij zich gesteund voelt door het machtige World Economic Forum?10

 

 

Wél een ideologische grondslag voor deze maatregelen

 
Het lidmaatschap van de burgemeester van Utrecht van het World Economic Forum, almede het lidmaatschap van Mark Rutte, Hugo de Jonge en vele andere “strategische” figuren in Nederland verraadt wellicht welke ideologie de grondslag is van de maatregelen. Voor meer informatie over het WEF ga naar ‘World Economic Forum’ op de website van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Restaurant Waku Waku maakt ons wakker

Op 27 september dreigde de burgermeester van Utrecht het populaire, 100% plantaardige restaurant Waku Waku te sluiten voor het niet naleven van het corona-apartheidsregime. Op uitnodiging van Mordechai Krispijn en Anna Zeven via de sociale media, kwamen binnen een uur ca. 100 personen een menselijke barricade vormen. Na enkele onderhandelingen heeft de politie afgezien van haar bedoeling tot sluiting over te gaan.

Dit moment ziet u hier:

 

 
Eerder sprak Mordechai de mensen toe op de stoep van restaurant Waku Waku – zeer de moeite waard om naar te luisteren onder deze link:https://www.facebook.com/door.frankema/posts/4593646297369257

 

 

Cafe Weltschmerz

Vanochtend – 28-09-21 – werden Krispijn en van Zeven geïnterviewd door Max van Kreyvelt van Café Weltschmerz. Zij leggen uit hoe de wet wordt overtreden en hoe de bevolking een streep in het zand trekt.

 

 
U kunt Waku Waku financiëel steunen op https://www.gofundme.com/f/g8xtbg-steun-waku-waku Het enorme bedrag dat in zeer korte tijd is opgehaald laat zien dat het de bevolking eraan gelegen is dat deze zaak het tij moge keren!
 

 
Bronnen:

1. https://www.gld.nl/nieuws/7382850/hoe-kan-dat-in-wegrestaurants-kan-je-wel-eten-zonder-qr-code
2. https://twitter.com/WybrenvanHaga/status/1441333653263433737
3. https://stichtingvaccinvrij.nl/op-basis-waarvan-worden-de-actuele-coronamaatregelen-genomen-pcr-test-onder-de-loep/
4. https://stichtingvaccinvrij.nl/geloofwaardigheid-van-de-pcr-test-onderuitgehaald-covid-beleid-heeft-geen-basis/
5. https://stichtingvaccinvrij.nl/blckbx-breaking-pcr-test-van-de-baan/
6. https://www.ndtv.com/world-news/pfizer-vaccine-immunity-80-covid-immunity-lost-in-6-months-in-some-after-pfizer-jab-us-study-2531269
7. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/09/14/aanpak-najaar
8. https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/ziekenhuis-opnames
9.https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/intensive-care-opnames
10. https://www.weforum.org/people/sharon-dijksma

 

 

Over de auteurs:

Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen, en zeer actief op sociale media.
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This