Israël eist “update” van coronapas voor toegang – derde covid injectie nu ook slechts 6 maanden geldig

door | 24 sep 2021 | COVID-19 vaccin

Het Ministerie van Volksgezondheid in Israël heeft recentelijk mede gedeeld dat de “richtlijnen voor groene merktekens zijn aangepast”. Een “merkteken” is een aanduiding op de Coronapas die nodig is om toegang te krijgen tot plaatsen die werken volgens de “groene markeringsrichtlijnen”. Dit zijn praktisch alle openbare gelegenheden, van restaurants, sportzalen, bibliotheken, musea tot supermarkten aan toe.

“Vanaf 3.10.21 wordt het beleid om in aanmerking te komen voor een groen merkteken gewijzigd, en een merkteken dat vóór deze datum is geproduceerd, wordt ingetrokken en is niet meer geldig.”
 
“Vanaf 3.10.21 wordt het ontwerp van het groene karakter gewijzigd en zijn de volgende wijzigingen van toepassing in de geldigheid ervan:
 
• Degenen die drie vaccins hebben gekregen – het merkteken is zes maanden geldig vanaf het derde vaccin.
• Degenen die twee vaccins hebben gekregen – het merkteken is zes maanden geldig vanaf het tweede vaccin.
• Degenen die hersteld zijn van Corona – het merkteken is zes maanden geldig vanaf de datum van bevestiging van herstel.
• Degenen die zijn hersteld en een vaccin hebben gekregen – het merkteken is zes maanden geldig vanaf het ontvangen van het vaccin.”

 
Ministerie van Volksgezondheid Israel1

Met andere woorden: eerst waren twee corona-injecties voldoende om weer toegang te krijgen tot de maatschappij. Nu geldt dat niet meer en zijn drie injecties vereist om toegang te krijgen tot de maatschappij. En de derde is slechts 6 maanden geldig dus de vierde is op komst. Pfizer loopt binnen over de ruggen van het volk.

Laat dit een les zijn voor de mensen de mensen in Nederland nu we aan de vooravond staan van het invoeren van de Coronapas. Vooral de mensen die gevaccineerd zijn. Het enige dat u gaat bereiken is dat u binnen de kortste keren uw volgende prik moet gaan halen om uw Corona pas “up to date” te houden. En daarna de volgende en de volgende.

U gaat niet terug naar normaal, maar u zet uw gezondheid op het spel en u werkt mee aan het creëren van een medische dictatuur. Dit is niet in uw belang of u nu gevaccineerd bent of niet. De fuik zit bijna dicht. Ook al bent u gevaccineerd, zeg nee tegen de Coronapas, door te weigeren naar plaatsen te bezoeken waar u alleen in mag als u een QR code kunt laten zien. Wij zijn met miljoenen en uiteindelijk ligt de macht bij ons.

 

 

Bron:
1. https://corona.health.gov.il/directives/green-pass-info/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This