Zou de injectie kunnen veroorzaken dat magneetjes aan arm kleven?

door | 14 mei 2021 | COVID-19 vaccin

Op dit moment circuleren filmpjes op het internet van mensen die met een magneetje de prikplek van de Covid-injectie vinden omdat het magneetje blijft kleven. Een compilatie van deze filmpjes vindt u hieronder. Het is niet ondertiteld, maar de beelden spreken voor zich.

 

 

 

 

Wat is er aan de hand?

 

De zoveelste bizarre gebeurtenis rondom COVID-19 doet zich voor. Het fenomeen wordt door mensen gesignaleerd. De oorzaak is onbekend, maar de speculaties gaan richting (experimenten met) een “chip” die kan worden ingebracht met de injectie.

 

 

De bizarre plannen van Klaus Schwab

 

In het onderstaande filmpje heeft Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, het over het “samensmelting van de lichamelijke, digitale en biologische wereld”. Het is een Frans interview uit 2016, de tekst staat onder het filmpje.

 

 

Journalist: “Tegenwoordig hebben we het over chips die geïmplanteerd kunnen worden, wanneer zal dat zijn?”
 
Klaus Schwab: “Zeker in de komende tien jaar. Eerst zullen we ze in onze kleren implanteren, dat wil zeggen “wearables”, en daarna zouden we ons kunnen voorstellen dat ze in onze hersenen of in onze huid worden geïmplanteerd en aan uiteindelijk zal er misschien een rechtstreekse communicatie zijn tussen onze hersenen en de digitale wereld. We zullen een soort samensmelting zien van de fysieke, digitale en biologische wereld.”

 
Wat is de reden voor deze technologische hoogstandjes? En in welke fase bevinden deze ontwikkelingen zich?

Bizar, bizar, bizar…

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This