Zwangere vrouwen die niet kiezen voor vaccins – kan dat ook?

door | 16 jan 2020 | Wetenschap

Zwangere vrouwen dragen een foetus in hun buik. Een onaf kindje, dat uiterst kwetsbaar is. Er wordt aan hen verteld dat roken, en alcohol, en zelfs schimmelkaas tijdens de zwangerschap niet aan te bevelen is. Maar er wordt campagne gevoerd om zwangere vrouwen te stimuleren zich in het begin van de zwangerschap – de 22ste week – te laten injecteren met een aluminium bevattend DKT-vaccin. Vanuit de stichting Vaccinvrij is op 16-01-2020 de volgende brief verstuurd naar het RIVM.

 

 

Geachte Hans van Vliet,

 
Naar aanleiding van ons gesprek op 28-11-2019 en de recente actie van missnatural.nl vraag ik uw aandacht voor het volgende:

 
De actie van missnatural.nl staat volledig los van de stichting Vaccinvrij, maar zoals wij u op 28-11-2019 hebben laten weten is er veel ongerustheid onder de bewuste bevolking over het vaccineren van zwangere vrouwen. Veel mensen denken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat dit veilig is voor de foetus. In die zin begrijpen wij de motivatie van missnatural.nl om de aandacht te willen vestigen op het feit dat we in Nederland ook de keuze hebben om niet te vaccineren.

 
Het RIVM voert op dit moment een campagne om zwangere vrouwen ertoe te bewegen zich wél te laten vaccineren. Wij nemen aan dat u moet beschikken over wetenschappelijk onderzoek dat kan aantonen dat er geen enkel risico is voor de ongeboren baby. ‘Allereerst geen schade toebrengen’ geldt in deze natuurlijk in de allerhoogste mate.

 
Wij verzoeken u vriendelijk om ons de volgende informatie te verstrekken:

 
1. De titels en de URL’s van wetenschappelijke onderzoeken die bewijzen dat vaccineren veilig is voor een foetus van 22 weken.

 
2. Een overzicht van de passages in deze onderzoeken – met referentie, waaruit blijkt dat het RIVM kan garanderen dat het toedienen van het DKT-vaccin aan zwangere vrouwen veilig is voor een foetus van 22 weken.

 
Wij willen benadrukken dat het ons niet alleen gaat om ‘veilig voor moeder en kind’, zoals u op de website 22wekenprik.nl vermeldt, maar specifiek om veilig voor het ongeboren kind. Dat is waar wij ons het meeste zorgen over maken.

 
3. De volledige cijfers, dus vanaf de allereerste registratie tot de meest recente, van het aantal ziektegevallen, en het aantal sterfgevallen aan kinkhoest, uitgesplitst per leeftijdsgroep: >1 jaar, 1-5 jaar, 5-9 jaar, 10-14 jaar, 15-19 jaar ……… <94   Wij zullen uw antwoorden verwerken in een artikel waarmee wij hopelijk de onrust van de ouders kunnen wegnemen.

 
Met vriendelijke groet,

 

Stichting Vaccinvrij

 

 
Wij houden u op de hoogte van de reactie van het RIVM.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This