12 redenen waarom de nieuwe maatregelen moeten stoppen

door | 30 sep 2020 | COVID-19 ziekte

Ondanks de extreme schade die de maatregelen aanrichten en ondanks ontnuchterend voortschrijdend inzicht heeft het kabinet Rutte er opnieuw voor gekozen om de maatregelen aan te scherpen. Ferdinand van der Neut is woordvoerder van ABC (Algemeen Burger Collectief), een federatie van meer dan 50 actiegroepen die zich verweren tegen de overheidsmaatregelen. Hij vat in 12 redenen samen waarom er geen grond is voor dergelijke extreme en destructieve maatregelen. De linken stellen u in staat om uzelf per item verder te informeren. Onderaan dit artikel vindt u informatie over een gezamenlijk initiatief van ABC: de dag van het media alarm.

 

 

12 redenen waarom de nieuwe maatregelen moeten stoppen

1. De IFR oftewel het sterftepercentage van Covid-19 blijkt vele malen lager dan eerder werd gedacht en is zelfs vergelijkbaar met een normale griep. (Zie bijvoorbeeld: http://tiny.cc/hx7ysz en http://tiny.cc/rx7ysz en https://tinyurl.com/y4t27tyx)

2. De schade die is aangericht door de eerdere maatregelen blijkt niet te overzien – ook op lange termijn – en is voor mens en economie desastreus te noemen ( http://tiny.cc/jz7ysz, https://tinyurl.com/y24jjs3t, https://tinyurl.com/y5jyqfjj, armoede http://tiny.cc/7b8ysz, honger https://tinyurl.com/y8xovgb6)

3. Veel maatregelen zoals de 1,5 meter afstand regel en het dragen van mondkapjes werken niet eens naar behoren en zijn onbewezen. ( http://tiny.cc/gj8ysz)

4. Gelukkig is nu ook in Nederland het GENEESMIDDEL HCQ MET ZINK TOEGESTAAN, waarmee de IFR nóg lager komt te liggen; gemiddeld zo’n vier keer lager dan vermeld bij punt 1. (https://tinyurl.com/y6kage5y, https://tinyurl.com/y35en6d8)

5. De statistieken bevatten slachtoffers die zowel mét als door corona zijn overleden ( http://tiny.cc/lb8ysz), de IFR komt dus nóg lager uit; een schril contrast met de eerdere opvatting waarmee in maart een lockdown werd beredeneerd.

6. Ondanks bovenstaande bevindingen worden er nu toch opnieuw verzwaarde maatregelen getroffenen ( http://tiny.cc/bz7ysz)

7. Onze minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge gaat stoïcijns verder op de ingeslagen weg van vrijheidsbeperkende maatregelen, en wil zelfs een spoedwet invoeren zodat hij kan regeren per decreet, zelfs al bij een DREIGING van een epidemie (niet eens een pandemie) ( https://tinyurl.com/y3vv4rkk, https://tinyurl.com/y45hskff, en https://tinyurl.com/y3u8dn3o)

8. De Jonge diskwalificeerde zichzelf eerder al als minister van Volksgezondheid door het geneesmiddel HCQ met zink weg te zetten als kwakzalverij (https://tinyurl.com/yxhcednp) waar de Jonge al op is aangesproken. ( https://tinyurl.com/y28uteyk) Als minister van Volksgezondheid zou hij dit middel moeten onderzoeken in plaats van direct afschrijven als kwakzalverij. Zie ook punt 4.

9. Minister De Jonge blijft beweren dat een vaccin het enige is dat echt werkt om uit deze crisis te komen ( https://tinyurl.com/yxk39lc7, zie ook de vele persconferenties).

10. Minister De Jonge heeft al miljoenen vaccins besteld met belastinggeld, terwijl deze nog niet eens volledig ontwikkeld zijn, laat staan getest op lange termijn veiligheid ( https://tinyurl.com/y4blpkad, https://tinyurl.com/y49y7qfa)

11. De Jonge heeft corona-gezant Feike Sijbesma aangesteld, waarvan de broer directeur blijkt te zijn bij de gekozen vaccin-leverancier in Duitsland ( http://tiny.cc/te8ysz) maar de mainstream media schrijft hier niet over. Frank Ruesink doet dat wel, samen met twintigduizend Nederlanders ( https://tinyurl.com/yxaebau5) waarna Feike vertrok. De vaccin-deal blijft echter staatsgeheim, evenals details met betrekking tot bijwerkingen van het vaccin. ( https://tinyurl.com/y4g4t667).

12. Er worden steeds meer aangiftes gedaan tegen Hugo de Jonge en andere ministers, op laste van onder andere dood door schuld, belangenverstrengelingen, fraude, rechtsongelijkheid en zelfs terrorisme ( https://tinyurl.com/y38nmx97, https://tinyurl.com/y5dv95w9, en https://tinyurl.com/y5jgfhkc) en er zullen nog meerdere aangiftes volgen. Beloofd.

 

 

 
Over de auteur: Ferdinand van der Neut is woordvoerder van ABC (Algemeen Burger Collectief), een federatie van meer dan 50 actiegroepen die zich verweren tegen de overheidsmaatregelen. Kijk hier naar zijn interview over het ABC.

 

 

Een gezamenlijk initiatief van het ABC is de dag van het Media-alarm

 

 

 
AANSTAANDE MAANDAG DAG VAN MEDIA-ALARM + LANCERING NOS PETITIE

Ben je in de gelegenheid, kom maandag dan naar een van de vermelde mediabedrijven en doe mee met dit flashprotest waar in ieder geval in Hilversum de grote NOS petitie gelanceerd zal worden om op te roepen tot een democratisch gekozen NOS hoofdredacteur, wellicht de meest invloedrijke ambtenaar van ons land! Dat kan en moet beter.

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This