Begrafenisondernemers en balsemers spreken zich uit

door | 11 dec 2022 | COVID-19 vaccin

John O’Looney, Robert Hirschman en Brenton Faithfull zijn drie ondernemers die in de uitvaartbranche werkzaam zijn. In de onderstaande video vertellen over vreemde zaken die ze tegenkomen bij het balsemen van de lichamen van de overledenen. Sinds de uitrol van de Covid-injecties vinden ze vreemde bloedproppen in de aderen van mensen. Wit, vezelachtig weefsel van onbekende afkomst. Of ongebruikelijke verkleuringen en bloeduitstortingen. Als ze collega’s of bazen hiermee confronteren, willen die er vaak niets van weten. Maar steeds meer berichten van begrafenisondernemers komen naar buiten. Onder de video een bericht van Edwin Spieard, uitvaartondernemer en schrijver van het boek ‘Altijd werken in emotie’
 


 

 

Linked-in

 
Edwin Spieard, uitvaartondernemer post op Linked-in:

“Plotseling overleden en binnen 2 dagen sterk verkleurd en gezwollen. Ik schrijf er al anderhalf jaar over en gelukkig beginnen nu ook andere uitvaartondernemers een patroon te herkennen. Plotseling overleden waarna een donkere verkleuring begint vanuit de nek (vooral rechter kant) gevolgd door opzwelling van de lippen (inclusief nek en gezicht) waarbij er bloed uit de neus begint te stromen. In sommige gevallen is de overledene na 2 dagen onherkenbaar. Omdat ik binnen mijn bedrijf een enorme toename heb (259% t.o.v. de eerste 8 maanden in 2021) van deze opzwellende overledenen, ga ik binnenkort samen met een bekende patholoog in gesprek om te kijken of het juridisch haalbaar is (en met toestemming van de nabestaanden) het bloed en weefsel van deze overledenen nader te onderzoeken. Ik zal met deze post wel weer een bak kritiek over me heen krijgen, maar heb jullie beloofd om mijn bevindingen te delen. Edwin Spieard

 
Uitvaart ondernemers zijn een belangrijke groep. Hun observaties zouden zeer serieus genomen moeten worden. Ik hoop dat we binnen niet al te lange tijd meer van Edwin Spieard gaan horen.

 

 
Lees ook ons artikel: ‘Wat zit er in de corona-injecties? En waarom is het zo belangrijk dat we dit helder krijgen?’
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This