Comirnaty, een doos van Pandora: Biochemicus legt helder uit wat het gevaar van de prik is en waarom

door | 22 mrt 2024 | COVID-19 vaccin

Gabriele Segalla is biochemicus en legt in deze video uit waarom de samenstelling van het Comirnaty-vaccin van Pfizer BioNTech buitengewoon gevaarlijk en toxisch is voor mensen. Hij heeft al zijn informatie van de fabrikant zelf. Zijn bevindingen zijn in lijn met die van begrafenisondernemer John O’Looney en met de enorme toename van sterfgevallen door trombose en bloedingen zoals ontdekt door John Beaudoin, waar we al over publiceerden. Meneer Segalla presenteert concrete, scheikundige informatie op een toegankelijke en eenvoudige manier, zodat ook mensen zonder kennis hiervan kunnen begrijpen hoe de vork in de steel zit.

Het duurt het even voordat deze video geladen is. Even geduld hebben alstublieft, het is de moeite waard!

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This