De bom die op ontploffen staat: Hoe de vaccinatiedoden worden verdoezeld

door | 5 mrt 2024 | Overig

John Beaudoin bekeek honderdduizenden overlijdensaktes in Michigan en Massachusetts en kwam tot drie belangrijke conclusies:

– 80-90% van de ‘coronadoden’ zijn niet aan corona overleden, maar aan iets anders.
– patiënten met ‘corona’ werden in het ziekenhuis behandeld volgens een dodelijk protocol dat zorgde voor ademhalingsproblemen en nierfalen. Het ziekenhuis werd daar rijkelijk voor beloond via de CARES-wet.
– vaccinatiedoden werden verdoezeld onder medische aandoeningen, zonder dat werd vermeld dat de vaccinatie de oorzaak was.

De harde waarheid, namelijk dat de bevolking aan alle kanten is bedrogen door overheden en globalistische organisaties, dringt zich steeds meer op. Hoelang duurt het nog voordat de bom barst?
 
 


 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This