De mediapagina op de website van de stichting vaccinvrij is vernieuwd!

door | 25 apr 2019 | Media

De mediapagina van de Stichting Vaccinvrij is op het schop gegaan en met een totaal andere inhoud en ‘look’ sinds kort weer online. Hopelijk kan de nieuwe media-pagina de lezer in korte tijd de tekortkomingen van de huidige berichtgeving in de van de media duidelijk maken, evenals de essentie van vaccinweigering vanuit het perspectief van de non-vaxxer. Ik ga er verder niet over uitweiden in deze blogpost, maar nodig u uit om een kijkje te nemen!

 

nieuwe media pagina

 

 

Ga naar de Mediapagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur:

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This