De vonk in het kruitvat – Shohreh Feshtali, Alexander Walraven en Niek Rogger

door | 5 aug 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Het is onvoorstelbaar dat er mensen onnodig zijn gestorven aan Covid-19 omdat hen goedwerkende geneesmiddelen werden onthouden. Minister Hugo de Jonge, de schoolmeester, stelde in zijn oneindige onwetendheid en arrogantie dat Hydroxychloroquine verboden moest worden, en artsen die het met succes voorschreven beboet en vervolgd.
 


 

Cafe Weltschmerz

 
Alexander Walraven en Niek Roggen zijn bestuursleden van het Nederlandse Teleartsen Genootschap. Zij lopen nog steeds tegen dit onaanvaardbare beleid aan. “Wij willen mensen beter maken en worden daarvoor gestraft.” De boetes zijn niet mis, en nog steeds sterven er mensen die met bestaande geneesmiddelen genezen hadden kunnen worden.

Alle artsen die bewezen, goed werkende, goedkope en veilige Corona behandelingen voorschrijven en daarbij afwijken van de dure en inefficiënte behandelprotocollen van de overheid worden zeer zwaar beboet. Inmiddels hebben artsen boetes gekregen voor meer dan 30.000 Euro. De boetes beginnen bij 5.000 Euro en bij herhaling worden deze verdubbeld. Uiteindelijk kan dit oplopen tot 150.000 Euro, waarna de arts zijn beroep niet meer mag uitoefenen. Inmiddels is ook (internationaal) gebleken dat de behandelingen van deze artsen zeer effectief, goedkoop en veilig tot een snellere genezing leiden met minder langdurige zorg. Deze snelgroeiende groep zorgprofessionals hebben onze steun hard nodig.

Dat bij de maatregelen van onze overheid niet de volksgezondheid centraal staat, maar politieke overwegingen, lijkt evident. Dit kan zo niet langer: artsen die zich niet meer laten intimideren staan op.

 

 

 
Meer info:
Al in oktober 2020 publiceerden wij een rapport van Kim Grashoff van maar liefst 74 pagina’s waarin de werkzaamheid van het geneesmiddel Hydroxychloroquine (HCQ) onomstotelijk wordt vastgesteld.

“Op dit moment is de bevolking van Nederland zich niet bewust dat Hydroxychloroquine een veilig, effectief en goedkoop middel is om Covid-19 te behandelen. De meeste mensen leven nog steeds in angst en volgen braaf de opgelegde, niet werkende maatregelen op.” – Kim Grashoff

 
U kunt het rapport hier lezen: HCQ heeft in de praktijk bewezen mensen te genezen van COVID-19

 
Daniel van de Tuin schreef aan de hand van de vrijgegeven informatie van WOB-verzoeken: Wob-documenten: Minister De Jonge wilde keiharde aanpak van huisartsen die hydroxychloroquine voorschreven
“Het Rijk deed hydroxychloroquine in de ban, terwijl het niet-werkende medicijnen toestond. Minister De Jonge wilde hardere aanpak van huisartsen en zette de inspectie op bedenkelijke wijze onder druk.” – Daniel van der Tuin

 
Indepen schreef een artikel met de confronterende titel: Is Hugo de Jonge wel toerekeningsvatbaar?

“De ethiek van de beroepsgroep waarvoor Hugo de Jonge verantwoordelijk is als minister van VWS, waaronder de eed van Hippocrates en ‘informed consent’ (zaken waar iedere arts dagelijks mee te maken heeft), is hem volslagen onbekend, getuige de vrijgegeven mails en appjes. Op een andere manier is dit niet uit te leggen. Dat hij deze beroepsgroep vervolgens ‘op het vestje wil spuwen’ terwijl ze hun eigen eed opvolgen en hij zich ook nog inzet om ze actief te vervolgen is werkelijk ongekend.”
 
Daarom vragen wij ons af: is Hugo de Jonge wel toerekeningsvatbaar?”
Indepen

 
Goede vraag…

Het commentaar dat ik ontving op deze nieuwsbrief wil ik u niet onthouden:

… in zijn oneindige onwetendheid …. Dit is sarcastisch bedoeld, dat snapt iedereen, maar wat nu als bewezen kon worden dat Hugo de Jonge wel degelijk wist wat hij deed? Dan is het gewoon moord of doodslag en moet hij vervolgd worden. Uit WOB documenten blijkt dat minister de Jonge een keiharde aanpak van huisartsen wilde die HCQ voorschreven, dan moet hij toch geweten hebben dat dit middel werkte? Is dat voldoende bewijs voor een strafrechtelijke vervolging? Welke jurist kan hierbij helpen? Het gaat er niet om of hij wel volledig toerekeningsvatbaar is, het gaat erom of hij bewust heeft aangezet tot moord of doodslag of het toebrengen van ernstig lichamelijk en geestelijk letsel!
 

Een punt om over na te denken. Gaan wij het meemaken dat Hugo de Jonge voor het gerecht komt, in plaats van artsen die worden vervolgd?

 

 
Bron interview Shoreh Festali, Alexander Walraven en Niek Rogger bij Cafe Weltschmerz: https://cafeweltschmerz.nl/videos/de-vonk-in-het-kruidvat-shohreh-feshtali-alexander-walraven-en-niek-rogger/
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This