Dr. Hans Moolenburgh sr. overleden – dank aan een welbespraakte huisarts!

door | 8 nov 2018 | Overig

“Ik wist op mijn zesde al dat ik dokter zou worden en ik heb nooit wat anders gewild.” Dr. Hans Moolenburgh sr, huisarts in hart en nieren, is op 6 november 2018 op 93-jarige leeftijd overgegaan. Moolenburgh heeft veel betekend voor de Nederlandse bevolking. Als hoofd van de anti-fluorideringsbeweging heeft hij (na een heftige strijd met de regelgevingsautoriteiten, die uiteindelijk ongelijk hebben gekregen) ervoor gezorgd dat wij geen neurotoxisch en kankerverwekkend fluoride in ons drinkwater hebben gekregen.

 
En Moolenburgh heeft veel betekend voor Vaccinvrij. Mijn boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ zou er niet geweest zijn zonder zijn interventie.

 
Ik wist dat hij de vaccinridders – de strijders voor open en eerlijke informatie omtrent vaccins – een warm hart toedroeg, maar ook dat hij niet met computers werkte. In een impuls had ik hem de uitgeprinte versie van de eerste vier hoofdstukken gestuurd van ‘Vaccinvrij’ zoals die in 2010 op de oude website van vaccinvrij gepubliceerd stonden, in de hoop dat hij me wilde helpen door het schrijven van een aanbeveling. Drie dagen later werd ik gebeld door Jean Christophe Boele van uitgeverij Lemniscaat. Hans Moolenburgh had niet alleen mijn tekst gelezen, maar het ook meteen doorgestuurd naar zijn uitgever. Het heeft geresulteerd in de geboorte van het boek ‘Vaccinvrij, ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’.

 
Af en toe stuurde ik hem een uitgeprinte blogpost, waar hij mij steevast over belde om me te complimenteren en waar hij enorm van genoot. En af en toe belde hij me out of the blue… “Mevrouw Frankema…” – dr Moolenburgh was één van de weinigen die mij ‘mevrouw Frankema’ noemde… – “ik voel de behoefte om u te bellen…” en hadden we fijne gesprekken. Strijdlustig, zeer goed geïnformeerd, betrokken, en vol humor. Zo blijft hij voor mij voortleven. En gelukkig hebben we genoeg op papier en op film van hem om nog lang van zijn wijze woorden en levenservaring te kunnen genieten.

 

 

HSM TV dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ 3 uur

 

 

 
Lezing dr Hans Moolenburgh 2012 voor de NVKP

 


 

 
Lezing dr Hans Moolenburgh 2016
 
Huisarts dr. Hans Moolenburgh en auteur van verschillende boeken, waaronder ‘U kunt meer dan u denkt’, heeft veel gezien en meegemaakt in ruim vijftig jaar artsenpraktijk. Hij zag klachten ontstaan en veranderen en ontdekte de invloeden van onze maatschappij. Op 30 januari 2016 gaf Hans Moolenburgh een lezing in Amersfoort waar hij zijn kennis en visie op onze gezondheid, ziekte en tendensen deelde.

 

 

 
Boekbespreking: ‘U kunt meer dan u denkt’ – Hans Moolenburgh

 

 

 

Rust zacht Dr. Moolenburgh – u verdient een plek in de hemel.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This