Drie nieuwe pagina’s op de website: propaganda, censuur, framing

door | 5 mei 2020 | Media

Het is 5 mei – Bevrijdingsdag – en ik had u graag bericht dat alle ellende van de laatste tijd voorbij is en we weer teruggaan naar de oude normaal. Dat we kunnen vieren dat we onze vrijheden weer terug hebben. Maar het wordt velen duidelijk dat onze tijdelijke vrijheidsbeperkingen blijvend zullen zijn, of dat we in een soort van jojo-beweging terecht zullen komen. In dat laatste geval zullen de maatregelen tijdelijk versoepelen, maar bij de start van het griep seizoen weer op scherp gezet worden vanwege het coronavirus of een ander ‘nieuw’ griepvirus.

Verdrinkt de democratie in de 1,5 meter maatschappij? Leven we vanaf nu af aan in een medische dictatuur? We weten amper wie er in het Outbreak Managment Team zitten, maar het kabinet neemt de adviezen van het OMT één op één over. Het OMT is niet transparant over de wetenschap of cijfers die de maatregelen – die nu vastgelegd worden in nieuwe wetten – onderbouwen.

 
Waar zijn we in terecht gekomen? En hoe? De media-pagina is uitgebreid met drie nieuwe sub-pagina’s: propaganda, censuur en framing. De rol van de media in onze nieuwe normaal is groot.

Ga hier naar de nieuwe media pagina en de rest wijst zich vanzelf!

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This