Internationale gebedsbijeenkomst in Jeruzalem tegen Covid-19 vaccin experimenten met kinderen

door | 14 mei 2021 | COVID-19 ziekte

“Israel is het laboratorium van de wereld op dit moment”. Dit zijn de woorden die Alex Bourla, CEO van farmagigant Pfizer, zonder blikken of blozen uitspreekt. Over de onethische deal die Pfizer met Premier Binyamin Netanyahu heeft gesloten hebben wij u eerder geïnformeerd: ‘Regering stemt in met gebruik Israëlische bevolking als testpersonen in massaal experiment’ De onderstaande video geeft u een indruk van de schandalige manier waarop de bevolking is misleid. (ondertiteling kunt u rechtsonder aanzetten)

 

 

 

Experimenten met kinderen

 
Israël is koploper wat betreft de aantallen mensen die zich hebben laten vaccineren.1 Ondanks de vele bijwerkingen en de medische ‘apartheid’ wil men nu ook als eerste land beginnen met het vaccineren van kinderen.

Op 05-05-21 vond de Internationale gebedsbijeenkomst in Jeruzalem tegen Covid-19 vaccin experimenten met kinderen plaats. Het werd georganiseerd door de organisatie ‘The Common Denominator’ en vond plaats buiten de Oude Stadsmuren van Jeruzalem met uitzicht op de Hinnom-vallei, die ooit een plaats was waar kinderen werden geofferd aan oude afgoden.

“Helaas aanbidden premier Netanyahu en de Israëlische regering een nieuwe afgod, de farmaceutische bedrijven, door hen de vrije teugel te geven in het grootste en gevaarlijkste menselijke medische experiment in de geschiedenis. Ze zijn nu op weg om onze kinderen aan deze afgoden op te offeren,” zei Ilana Rachel Daniel van The Common Denominator.

 
De bijeenkomst werd live worden uitgezonden voor kijkers van over de hele wereld die deze bezorgdheid delen. Tijdens deze bijeenkomst hield Ilana Rachel Daniel een voordracht. In de onderstaande video kunt u naar haar krachtige boodschap horen.

 

 

 

 

Ilana Rachel Daniel werd wereldbekend door een interview van Flavio Pasquino dat meer dan 1,6 miljoen keer is bekeken. Mocht u het nog niet gezien hebben, het is een belangrijke video, want het waarschuwt ons voor wat er komen gaat als wij niet in verzet komen. U kunt hem hier bekijken.

 

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.usnews.com/news/best-countries/articles/covid-19-vaccination-rates-by-country

 

 

Ondertiteling video 1 en 3: Sietske Hoogenboom
Ondertiteling video 2: Avalerion Awakes

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This