‘Je doet het voor een ander’ is een leugen – geen grond voor QR-codes, verplichte vaccins of andere maatregelen

door | 11 okt 2022 | Overig

Op 11-10-22 plaatste Rob Roos, lid van het Europarlement een opzienbarende tweet. Tijdens een Covid-19 debat in het Europese parlement, gaf Janine Small, onderdirecteur bij Pfizer op een kraakheldere geformuleerde vraag van Rob Roos een ontkennend antwoord. Dit is wat er gebeurde.
 


 

 
De bekentenis van Janine Small is heel belangrijk. Het feit dat Covid-injecties geen transmissie helpen voorkomen betekent dat er geen grond is voor herinvoeren van de QR-code op basis van de vaccinatiestatus, en ook niet voor een Europees paspoort op basis van de vaccinatiestatus.

De media houden zich stil afgezien van journalist Maarten Keulemans, die onder de tweet van Rob Roos de volgende denigrerende reactie plaatste:

‘Nee Einstein, de vaccins zijn getest op symptomatische ziekte. Dat is niet BREKEND, maar nu al twee jaar bekend. Lezen jullie wel eens een krant of zo, daar in dat Europarlement?’

 
Vaccins zijn getest op symptomatische ziekte. En? Dit doet niets af aan de stelling dat Covid-injecties geen transmissie helpen voorkomen. Keulemans wist dit kennelijk al, en beledigt iemand die er nu pas achter komt door hem cynisch ‘Einstein’ te noemen. De reactie is zowel bizar als beschamend. Waarschijnlijk wist Rob Roos het ook al, maar hij heeft nu de vertegenwoordiger van Pfizer zover in de hoek gedreven dat zij alleen nog maar toe kon geven dat de slogan: ‘Je doet het voor een ander’ afkomstig was van de marketingafdeling van Pfizer, en niet is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
 

 

De grote Leugen

‘Je doet het voor een ander was een leugen’ en dit hadden de media en politici moeten weten. De bekentenis van de onderdirecteur van Pfizer is al voorafgegaan door verschillende gezaghebbende personen.

• Dr. Fauci zei al voor marktintroductie, op 27-10-20 dat het voorkomen van Covid-19 infectie een volkomen secundair doel was voor vroege Covid-vaccin kandidaten.1
• Andrew Pollard, hoofd van de Oxford Vaccine Group concludeerde op 10-8-21, na acht maanden ervaring met Covid-19 injecties: “Het behalen van kudde-immuniteit is niet mogelijk bij de Delta variant’.2
• Medisch-wetenschappelijk tijdschrift ‘The Lancet’ publiceerde op 20-11-21 een ingezonden brief waaruit dit citaat: “Er zijn steeds meer aanwijzingen dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht.
Ik roep hoge ambtenaren en wetenschappers op een einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van niet-gevaccineerden, waaronder onze patiënten, collega’s en andere medeburgers, en extra inspanningen te leveren om de samenleving samen te brengen.”3
• En op wijzigde de CDC haar aanbevelingen voor de preventie van Covid-19 op 11-8-22 waarbij zij specifiek verklaarde niet langer onderscheid te maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.4

Waarom wordt er niets gedaan met deze kennis? Als een vaccin de transmissie van het virus niet kan voorkomen zou dit direct grote consequenties moeten hebben voor het beleid.
 

 

Vaccinatieschade

Lisette Verhoeven is een jonge vrouw die archeologie studeerde en parttime werkte in de thuiszorg. Zij haalde de Covid-injectie omdat ze veelal met ouderen werkte en moest dat bekopen met een halfzijdige verlamming. Niet tijdelijk, maar waarschijnlijk de rest van haar leven.

Welke journalist en politicus heeft de moed om openlijk zijn excuses aan te bieden voor verkeerde politieke keuzes ondanks wetenschap en feiten die al lang bekend waren?

Hoeveel andere verpleegsters en zorgmedewerkers kampen met vaccinatieschade, niet omdat zij zichzelf wilden beschermen, maar omdat zij werkzaam zijn in de zorg, het onderwijs of andere contactberoepen?
 

 

Uitsluiting en faillissementen

De hele poppenkast met ‘testen voor toegang’ hadden we achterwege kunnen laten. De component van de QR-code dat je gevaccineerd moet zijn om een groen vinkje te krijgen gaat niet op. De component dat je een negatieve test moet hebben is ook niet, omdat de test niet betrouwbaar is

Dat we het al heel lang weten maakt dit schandaal alleen maar groter. Niet alleen voor de politici in Brussel en Den Haag, maar ook voor de heren en dames journalisten bij de Volkskrant, het NRC en andere grote kranten. Als zij hun werk zouden doen zou de Nederlandse bevolking ervan doordrongen zijn dat het vaccin virusoverdracht niet kan tegenhouden. Een groot deel van de volgende zaken hadden daarmee voorkomen kunnen worden:

1. Verwoeste levens zoals het leven van Lisa die ‘het voor een ander deed’
2. Discriminatie van ongevaccineerden waardoor miljoenen gezonde Nederlanders maandenlang niet hebben kunnen deelnemen aan een normaal maatschappelijk leven
3. Faillissementen van duizenden ondernemers wiens levensonderhoud in rook opging doordat het aantal klanten of bezoekers sterk terugliep

En voor de volledigheid: dit had niet voorkomen kunnen worden door veel testen, want we hebben helaas geen betrouwbare test. We weten ook al twee jaar dat de uitvinder van de test Kary Mullis heeft gezegd dat de PCR-test niet geschikt is voor het stellen van een diagnose.

Je kunt de klok helaas niet terugdraaien en de toekomst zal moeten uitwijzen hoe lang de bevolking nodig heeft om alle leugens af te pellen. Maar het animo voor de boosterprik lijkt deze herfst niet erg groot te zijn, ook niet voor een ander.
 

 
Bronnen:

1. https://bgr.com/science/coronavirus-vaccine-efficacy-explained-fauci-interview/
2. https://www.politico.eu/article/herd-immunity-not-a-possibility-with-delta-variant/
3. https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext
4. https://stichtingvaccinvrij.nl/cdc-past-beleid-aan-geen-onderscheid-meer-tussen-gevaccineerden-en-ongevaccineerden/
 

 
Over de auteurs:
Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen en maakt deel uit van het kernteam van Vaccinvrij
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This